Рецепт Каша мамалига фото

Каша мамалига
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Молочні продукти, Сир, Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід, На сніданок
Гарячі страви, Каші

Знаменита мамалига - це блюдо молдавської кухні, яке часто називають королевою всіх каш. Воно також популярно на Кавказі, тому його готують в різних варіаціях. Я зробила з сиром. Читайте!

Важливо лише те, що головні інгредієнти завжди повинні бути одні й ті ж: кукурудзяна мука і крупа. Вся фішка тут в тому, щоб правильно зварити їх і отримати потрібну консистенцію. Тому спочатку уважно прочитайте, як приготувати кашу мамалигу правильно. Вона дуже добре підійде для обіднього часу.

  • Зерно зернових - 40 грам
  • Заголовок для палітурки - 20 грам
  • Добре - 100 грам
  • Вода - 400 грам
  • Сіль - За смаком
каша мамалига - фото крок 1
Крупу залийте водою в каструлі. Відваріть кашу до готовності.
каша мамалига - фото крок 2
У готову кукурудзяну кашу додайте борошно.
каша мамалига - фото крок 3
Додайте сіль за смаком, а потім добре перемішайте інгредієнти.
каша мамалига - фото крок 4
Мамалигу подавайте з шматочками сулугуні в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти