Каша мамалига
(покроковий рецепт з фото)
Знаменита мамалига - це блюдо молдавської кухні, яке часто називають королевою всіх каш. Воно також популярно на Кавказі, тому його готують в різних варіаціях. Я зробила з сиром. Читайте!
Важливо лише те, що головні інгредієнти завжди повинні бути одні й ті ж: кукурудзяна мука і крупа. Вся фішка тут в тому, щоб правильно зварити їх і отримати потрібну консистенцію. Тому спочатку уважно прочитайте, як приготувати кашу мамалигу правильно. Вона дуже добре підійде для обіднього часу.
- Зерно зернових - 40 грам
- Заголовок для палітурки - 20 грам
- Добре - 100 грам
- Вода - 400 грам
- Сіль - За смаком
Крупу залийте водою в каструлі. Відваріть кашу до готовності.
У готову кукурудзяну кашу додайте борошно.
Додайте сіль за смаком, а потім добре перемішайте інгредієнти.
Мамалигу подавайте з шматочками сулугуні в гарячому вигляді. Смачного!