Рецепт Малинові цукерки фото

Малинові цукерки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди , Малина
На святковий стіл , Літні , Фуршет
Солодке , Десерти , Цукерки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачні та корисні солодощі з малини для любителів натуральних цукерок. Рецепт простий. Цукерки ароматні, помірно солодкі і симпатичні. Ідеально підійдуть для дитячого меню.

Опис приготування:

Приготуємо сьогодні 2 виду малинових цукерок. Одні будуть з малинового соку і волоських горіхів, а другі з соку і сиру з кокосовою стружкою. Спробуйте, можливо ви придумаєте свій варіант, з шоколадом і лісовими горіхами, наприклад.

  • Малина - 400 грам
  • Горіхи волоські - 5 штук
  • Сир - 150 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Стружка кокосова - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Вода - 150 мілілітрів
малинові цукерки - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти для малинових цукерок.
малинові цукерки - фото крок 2
Малину перемелює блендером.
малинові цукерки - фото крок 3
Малинове пюре кладемо в сито або марлю складену в 2 рази. Віджимаємо сік з м'якоттю, кісточки викидаємо. Малиновий сік наливаємо в 2 бруківка.
малинові цукерки - фото крок 4
У кожну піалу додаємо цукор і перемішуємо.
малинові цукерки - фото крок 5
В одну піалу кладемо колоті волоські горіхи.
малинові цукерки - фото крок 6
В іншу піалу додаємо сир.
малинові цукерки - фото крок 7
Перемішуємо сир з малиновим соком блендером.
малинові цукерки - фото крок 8
Желатин заливаємо водою. Коли він набубнявіє, нагріваємо до температури 70 градусів, безперервно помішуючи. Желатин razlivaem в бульбашках. Перемішуємо.
малинові цукерки - фото крок 9
Заготовки виливаємо в лоточки. Малину з сиром посипаємо кокосовою стружкою. Лоточки відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
малинові цукерки - фото крок 10
Коли маса застигне, розрізаємо на шматочки і викладаємо на плоску тарілку.
малинові цукерки - фото крок 11
Малинові цукерки готові. Можна їх доповнити листочками меліси і ягодами. Пригощайтеся!

Схожі рецепти