Малинові цукерки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та корисні солодощі з малини для любителів натуральних цукерок. Рецепт простий. Цукерки ароматні, помірно солодкі і симпатичні. Ідеально підійдуть для дитячого меню.
Приготуємо сьогодні 2 виду малинових цукерок. Одні будуть з малинового соку і волоських горіхів, а другі з соку і сиру з кокосовою стружкою. Спробуйте, можливо ви придумаєте свій варіант, з шоколадом і лісовими горіхами, наприклад.
- Малина - 400 грам
- Горіхи волоські - 5 штук
- Сир - 150 грам
- Желатин - 20 грам
- Стружка кокосова - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Вода - 150 мілілітрів

Підготуємо інгредієнти для малинових цукерок.

Малину перемелює блендером.

Малинове пюре кладемо в сито або марлю складену в 2 рази. Віджимаємо сік з м'якоттю, кісточки викидаємо. Малиновий сік наливаємо в 2 бруківка.

У кожну піалу додаємо цукор і перемішуємо.

В одну піалу кладемо колоті волоські горіхи.

В іншу піалу додаємо сир.

Перемішуємо сир з малиновим соком блендером.

Желатин заливаємо водою. Коли він набубнявіє, нагріваємо до температури 70 градусів, безперервно помішуючи. Желатин razlivaem в бульбашках. Перемішуємо.

Заготовки виливаємо в лоточки. Малину з сиром посипаємо кокосовою стружкою. Лоточки відправляємо в холодильник на 40 хвилин.

Коли маса застигне, розрізаємо на шматочки і викладаємо на плоску тарілку.

Малинові цукерки готові. Можна їх доповнити листочками меліси і ягодами. Пригощайтеся!