Малинові еклери
(покроковий рецепт з фото)
Повітряне заварне тісто з начинкою з ніжного сирного крему зі свіжою малиною ... Такі тістечка припадуть до смаку будь-якому гурману! Між іншим, в приготуванні цих чудових тістечок немає нічого надто складного.
Ніжне тісто і повітряний крем з ледь відчутною малиною… Це дуже смачно! Сирний крем відмінно поєднується з будь-якими ягодами і майже з усіма фруктами. Підберіть своє поєднання ідеальних еклерів!
- Вершкове масло - 150 грам (тісто: всі продукти нижче)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно пшеничне в / сорт - 250 грам
- Яйця - 5 штук (категорії 1С)
- Згущене молоко - 150 мілілітрів (начинка: всі продукти нижче)
- Сир - 350 грам (жирністю від 9% і вище)
- Вершки - 200 мілілітрів(33-35 % жирності)
- Малина свіжа - 1 Склянка
Поставте духовку розігріватися до 200 градусів. Нагрійте воду з молоком, додайте цукор, сіль і масло. Доведіть до кипіння і розчинення масла.
Всипте просіяне борошно і активно заважаючи, заваріть тісто. Тримайте тісто на вогні, помішуючи, поки на дні каструлі не почне утворюватися підсохлий корочка.
Дайте тесту трохи охолонути і введіть по одному яйця, ретельно вимішуючи кожне до повної однорідності.
Викладіть тісто в кулінарний мішок і відсадити невеликі ковбаски. Випікайте хвилин 35-40, в середині випічки знизьте температуру до 180 градусів. Не відкривайте духовку перші 20-25 хвилин. Готові еклери остудіть в духовці з відкритими дверцятами до теплого стану, потім остаточно остудіть на решітці.
Для крему протріть сир через сито. Додайте згущене молоко і добре перемішайте. Додайте збиті в пишну піну вершки і малину, залишивши трохи ягід на прикрасу. Легко вимішайте крем до однорідності, намагаючись не осадити вершки.
Розріжте еклери уздовж і начините кремом. Можна скористатися кондитерським мішком.
Розріжте еклери уздовж і начините кремом. Можна скористатися кондитерським мішком.
Полийте еклери шоколадною глазур'ю або рясно посипте цукровою пудрою і прикрасьте ягодами малини.