Рецепт Малинові еклери фото

Малинові еклери
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Заварне тісто
Для дітей , На святковий стіл , Десерт , Фуршет
Випічка , Солодке , Еклери
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Повітряне заварне тісто з начинкою з ніжного сирного крему зі свіжою малиною ... Такі тістечка припадуть до смаку будь-якому гурману! Між іншим, в приготуванні цих чудових тістечок немає нічого надто складного.

Опис приготування:

Ніжне тісто і повітряний крем з ледь відчутною малиною… Це дуже смачно! Сирний крем відмінно поєднується з будь-якими ягодами і майже з усіма фруктами. Підберіть своє поєднання ідеальних еклерів!

  • Вершкове масло - 150 грам (тісто: всі продукти нижче)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно пшеничне в / сорт - 250 грам
  • Яйця - 5 штук (категорії 1С)
  • Згущене молоко - 150 мілілітрів (начинка: всі продукти нижче)
  • Сир - 350 грам (жирністю від 9% і вище)
  • Вершки - 200 мілілітрів(33-35 % жирності)
  • Малина свіжа - 1 Склянка
малинові еклери - фото крок 1
Поставте духовку розігріватися до 200 градусів. Нагрійте воду з молоком, додайте цукор, сіль і масло. Доведіть до кипіння і розчинення масла.
малинові еклери - фото крок 2
Всипте просіяне борошно і активно заважаючи, заваріть тісто. Тримайте тісто на вогні, помішуючи, поки на дні каструлі не почне утворюватися підсохлий корочка.
малинові еклери - фото крок 3
Дайте тесту трохи охолонути і введіть по одному яйця, ретельно вимішуючи кожне до повної однорідності.
малинові еклери - фото крок 4
Викладіть тісто в кулінарний мішок і відсадити невеликі ковбаски. Випікайте хвилин 35-40, в середині випічки знизьте температуру до 180 градусів. Не відкривайте духовку перші 20-25 хвилин. Готові еклери остудіть в духовці з відкритими дверцятами до теплого стану, потім остаточно остудіть на решітці.
малинові еклери - фото крок 5
Для крему протріть сир через сито. Додайте згущене молоко і добре перемішайте. Додайте збиті в пишну піну вершки і малину, залишивши трохи ягід на прикрасу. Легко вимішайте крем до однорідності, намагаючись не осадити вершки.
Розріжте еклери уздовж і начините кремом. Можна скористатися кондитерським мішком.
малинові еклери - фото крок 6
Полийте еклери шоколадною глазур'ю або рясно посипте цукровою пудрою і прикрасьте ягодами малини.

Схожі рецепти