Рецепт Malenkaya Самсун фото

Malenkaya Самсун
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Тісто , М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Маленька акуратна самса - ось вона справжня домашня випічка, приготована з любов'ю. Самса складається з смачного тіста і м'ясної начинки з цибулею, зеленню та спеціями. Дуже апетитно!

Опис приготування:

Перед вами - чудовий спосіб, як приготувати маленьку самсу в домашніх умовах. Насамперед знадобиться просте тісто з борошна, яєць, масла і води. Тісто, що підійшло розкочується в пласти, після чого накладається шарами один на одного. Для начинки рекомендую використовувати баранину, кращого м'яса не знайти. Удачі в приготуванні!

  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Вода тепла - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 8 склянок
  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль і перець - За смаком
Malenkaya Самсун - фото крок 1
У глибоку тарілку вливаємо теплу воду. Вбиваємо яйця і додаємо масло.
Malenkaya Самсун - фото крок 2
Поступово засинаючи борошно, збиваємо масу віночком.
Malenkaya Самсун - фото крок 3
Маса повинна вийде однорідної.
Malenkaya Самсун - фото крок 4
Замісити тісто, розділіть його на три рівні частини. Накрийте його рушником і залиште на столі на 1 час.
Malenkaya Самсун - фото крок 5
Приготовим начинку. Дрібно нарізаємо баранину і змішуємо з подрібненою петрушкою і цибулею. Додаємо спеції, перемішуємо.
Malenkaya Самсун - фото крок 6
Розкачуємо на столі один шматок тіста в тонкий пласт. Змащуємо його розтопленим вершковим маслом, а зверху викладаємо ще один пласт.
Malenkaya Самсун - фото крок 7
Таким же чином викладаємо третій пласт. Скручуємо тісто в щільний рулет.
Malenkaya Самсун - фото крок 8
Нарізаємо рулет шматочками товщиною 2 см. Кожен шматочок трохи розгортаємо.
Malenkaya Самсун - фото крок 9
Кладемо в центр начинку.
Malenkaya Самсун - фото крок 10
Формуємо маленьку трикутну самсу, zashtipnuv кінець.
Malenkaya Самсун - фото крок 11
Далі перекладаємо самсу на деко і запікаємо в духовці 40 хвилин, температура 180 градусів. Попередньо змастіть випічку жовтком і присипте кунжутом.
Malenkaya Самсун - фото крок 12
Смачного!

Схожі рецепти