Рецепт Самсун Кругла фото

Самсун Кругла
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Як відомо, самса буває абсолютно різною як за смаком, так і за своєю формою. Я хочу розповісти, як приготувати самсу круглу з яловичої-свинячий начинкою. Відмінна домашня випічка! Спробуйте!

Опис приготування:

Спочатку у мене було по 500 грам яловичини і свинини, їх я і використовував для начинки. Якщо раптом у вас є можливість придбати баранину, рекомендую використовувати саме її. Також обов'язковими є спеції, адже вони надають особливого смаку начинці. Вдалого приготування!

  • Яловичина і свинина - 1 кілограм (суміш порубаного м'яса)
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Зіра - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Борошно - 3 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
самсун Кругла - фото крок 1
Підготуємо м'ясо: поріжемо дрібними шматочками яловичину і свинину. Очистимо цибулю.
самсун Кругла - фото крок 2
У глибоку ємність вливаємо воду, додаємо яйце і борошно. Також вливаємо оливкову олію, кладемо сіль.
самсун Кругла - фото крок 3
Ретельно перемішуємо.
самсун Кругла - фото крок 4
Замішуємо тісто. Загортаємо його в харчову плівку і кладемо в холодильник на 1 час.
самсун Кругла - фото крок 5
Подрібнюємо цибулю. Перемішуємо його з м'ясом, додавши зиру, сіль і перець.
самсун Кругла - фото крок 6
Поділяємо тісто на невеликі шматочки.
самсун Кругла - фото крок 7
Розкачуємо кожен шматочок в коржик. Викладаємо начинку.
самсун Кругла - фото крок 8
Збираємо тісто краями до верху, як на фото. Zashtipиvaem кінець.
самсун Кругла - фото крок 9
Заправляємо краю в середину, щоб вийшла кругла самса.
самсун Кругла - фото крок 10
Вмочуємо кожну самсу в рослинне масло і викладаємо на деко, швом вниз. Випікаємо 40 хвилин, температура 180 градусів.
самсун Кругла - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти