Рецепт Djizakskaya Самсун фото

Djizakskaya Самсун
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
М'ясо, Овочі, Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Звичайно, за справжньою Джізакской самсою доведеться їхати в Узбекистан. Але в цьому рецепті я спробую передати дух і смак того самого традиційного блюда цій галузі в Середній Азії.

Традиційна самса з Узбекистану. Готуйте її так: замісіть тісто з борошна, води, яйця, масла і солі і приберіть його на 30 хвилин в холодильник. Для начинки поріжте цибулю і м'ясо, додайте до них спеції. Розкачайте тісто в коржі, на кожну викладіть частина начинки і защипніть краю. Занурте швом в рослинне масло і викладіть самсу на деко. Випікайте в духовці протягом 40 хвилин і подайте на стіл в теплому вигляді. Смачного!

  • М'ясо - 400 грам
  • Цибуля - 400 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Зіра - За смаком
  • Насіння кінзи - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
Djizakskaya Самсун - фото крок 1
Змішайте борошно, воду, яйце, масло і сіль. Замісити тісто і приберіть його на півгодини в холодильник.
Djizakskaya Самсун - фото крок 2
Поріжте м'ясо і цибулю, змішайте їх в мисці. Додайте сіль і спеції, перемішайте.
Djizakskaya Самсун - фото крок 3
Розділіть тісто на шматочки і розкачайте. На кожен коржик покладіть трохи м'яса - приблизно столову ложку.
Djizakskaya Самсун - фото крок 4
Підніміть два протилежні краї тіста і скріпіть їх над начинкою, також поступите з іншими двома краями. Таким чином, ви зібрали тісто в центр з чотирьох країв. Ретельно защіпніте і надайте САМС форму кульки.
Djizakskaya Самсун - фото крок 5
Занурте швом в рослинне масло і відправте на деко. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікання протягом 40 хвилин. На стіл подайте в теплому вигляді.

Схожі рецепти