Самсун з baraninoy
(покроковий рецепт з фото)
Самсун з baraninoy - національна узбецька випічка. Готується вона дуже просто. Тісто для самси з бараниною можете зробити самі або купити заморожене.
Самса з бараниною виходить смачною, соковитою, а якщо листкове тісто добре пропечеться, ще й хрусткою!
Для приготування.
1. Для початку приготуйте листкове тісто. Замісити тісто на вашу улюбленим рецептом або ж купите заморожене. Разморозьте обов'язково.
2. Розкачайте. Розріжте тісто на квадратики.
3. Баранину перемолу в фарш разом з цибулею. Так само можете просто нарізати на маленькі шматочки, нарубати лук і перемішати.
4. Не забудьте посолити і поперчити начинку.
5. Візуально розділіть шматочки тіста на дві трикутні половини. І на один трикутничок викладіть начинку, столову ложку.
6. Палка на krayam.
7. Змастіть самсу з бараниною збитим яйцем.
7. Самса з з бараниною печеться в духовці, розігрітій на 200 градусів, близько 35-40 хвилин.
Смачного.
- Листкове тісто - 500-700 грам
- Баранина - 500 грам
- Цибуля - 300 грам
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
Для приготування.
1. Для початку приготуйте листкове тісто. Замісити тісто на вашу улюбленим рецептом або ж купите заморожене. Разморозьте обов'язково.
2. Розкачайте. Розріжте тісто на квадратики.
3. Баранину перемолу в фарш разом з цибулею. Так само можете просто нарізати на маленькі шматочки, нарубати лук і перемішати.
4. Не забудьте посолити і поперчити начинку.
5. Візуально розділіть шматочки тіста на дві трикутні половини. І на один трикутничок викладіть начинку, столову ложку.
6. Палка на krayam.
7. Змастіть самсу з бараниною збитим яйцем.
7. Самса з з бараниною печеться в духовці, розігрітій на 200 градусів, близько 35-40 хвилин.
Смачного.