Рецепт Makrurus, запечена в духовці фото

Makrurus, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На вечерю
Гарячі страви

Пропоную вам дізнатися, як приготувати макрурус, запечену в духовці. Застосовуючи мінімум інгредієнтів можна отримати дивно вишукане, красиве блюдо, яке прекрасно підійде для вечері.

У цей дивовижний шедевр можна додати трохи сиру, перчика, цибульки, все це посилить смак риби. Блюдо зможе здивувати навіть самого шеф-кухаря, який і не сподівався на такий чудовий результат своєї праці. У момент приготування краще не використовувати важкі приправи, так як вони можуть зіпсувати смак справжньої риби і ви не зможете отримати задоволення від вживання страви. Така риба відмінно підійде і для святкової вечері.

  • Файл makrurusa - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Сир - 250 грам
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Makrurus, запечена в духовці - фото крок 1
1. Насамперед, поріжте рибку на невеликі шматочки, приправити сіллю, поперчіть, викладіть в змащену маслом ємність, в якій мають намір випікати своє заповітне і ніжне блюдо.
Makrurus, запечена в духовці - фото крок 2
2. На наступному етапі викладіть на поверхню риби тонко порізану цибулю. Нарізку можна робити на свій розсуд, але найкраще робіть шар більш тонким.
Makrurus, запечена в духовці - фото крок 3
3. Потім прийшов час застосувати болгарський перець. Його також наріжте півкільцями і тоненьким шаром покрийте рибу і цибулю, який вже поклали в ємність для випікання.
Makrurus, запечена в духовці - фото крок 4
4. Покрийте все, що у вас вийшло, щільним шаром майонезу, але намагайтеся не перестаратися.
Makrurus, запечена в духовці - фото крок 5
5. Надсилайте ваше блюдо в уже готову духовку. Нехай постоїть в духовці близько 20 хвилин. Після цього можете виймати. Посипте ваше приготування натертим на дрібній тертці сиром. Знову поверніть в духовку хвилин на 10.
Makrurus, запечена в духовці - фото крок 6
6. У підсумку ви зможете отримати естетичний і дуже смачний продукт. Смачного!

Схожі рецепти