Makrurus, запечена в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати макрурус, запечену в духовці. Застосовуючи мінімум інгредієнтів можна отримати дивно вишукане, красиве блюдо, яке прекрасно підійде для вечері.
У цей дивовижний шедевр можна додати трохи сиру, перчика, цибульки, все це посилить смак риби. Блюдо зможе здивувати навіть самого шеф-кухаря, який і не сподівався на такий чудовий результат своєї праці. У момент приготування краще не використовувати важкі приправи, так як вони можуть зіпсувати смак справжньої риби і ви не зможете отримати задоволення від вживання страви. Така риба відмінно підійде і для святкової вечері.
- Файл makrurusa - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Сир - 250 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Насамперед, поріжте рибку на невеликі шматочки, приправити сіллю, поперчіть, викладіть в змащену маслом ємність, в якій мають намір випікати своє заповітне і ніжне блюдо.

2. На наступному етапі викладіть на поверхню риби тонко порізану цибулю. Нарізку можна робити на свій розсуд, але найкраще робіть шар більш тонким.

3. Потім прийшов час застосувати болгарський перець. Його також наріжте півкільцями і тоненьким шаром покрийте рибу і цибулю, який вже поклали в ємність для випікання.

4. Покрийте все, що у вас вийшло, щільним шаром майонезу, але намагайтеся не перестаратися.

5. Надсилайте ваше блюдо в уже готову духовку. Нехай постоїть в духовці близько 20 хвилин. Після цього можете виймати. Посипте ваше приготування натертим на дрібній тертці сиром. Знову поверніть в духовку хвилин на 10.

6. У підсумку ви зможете отримати естетичний і дуже смачний продукт. Смачного!