М'ясо з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
М'ясо з баклажанами в мультиварці - прекрасне блюдо, яке підійде для сімейної вечері або обіду. Баклажани обсмажуються з курячим м'ясом, зеленню і цибулею. Дуже смачно!
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування м'яса з баклажанами в мультиварці. Всі інгредієнти подрібнюються і викладаються шарами в мультиварку. Заздалегідь подбайте про курячому філе, його потрібно відварити. Трохи раніше можна підготувати соус для страви, змішавши зазначені інгредієнти. Вдалого приготування!
- Куряче філе - 400 грам (відварне)
- Баклажани - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кріп - 1 штука (пучок)
- Сир твердий - 150 грам
- Масло рослинне - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Яйця - 3 штуки (для соусу)
- Майонез - 2 Ст. Ложки (для соусу)
- Кефір - 1 Склянка (для соусу)
Баклажани промиваємо, очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими часточками.
Обваляйте шматочки баклажанів в борошні й обсмажте на олії.
Змастіть чашу мультиварки рослинним маслом. Викладіть шарами: половину обсмажених баклажанів, подрібнену цибулю і зелень.
Потім кладемо порізане шматочками відварене куряче філе. Наверх знову кладемо шар баклажанів, цибуля і зелений.
Яйця, кефір і майонез ретельно збиваємо. Додаємо сіль і перець за смаком. Заливаємо соус в мультиварку.
Присипаємо тертим сиром.
Готуємо в режимі"Випічка" , приблизно 30 хвилин.
Смачного!