Рецепт М'ясо з баклажанами по-турецьки фото

М'ясо з баклажанами по-турецьки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Баклажан, Фарш
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Перед вами рецепт приготування м'яса з баклажанами по-турецьки. Впевнена, вам сподобається це блюдо: в міру ситне, в міру смачне і таке ароматне завдяки спецій, що пальчики можна облизати!

Рекомендую всім приготувати цю страву, а тому розповідаю, як приготувати м'ясо з баклажанами по-турецьки прямо зараз! Східний колорит цього блюдо додає томатний соус з прянощами в поєднанні з баклажанами і фаршем. До речі, я завжди готую з готовою східній сумішшю трав і прянощів, яку купую на ринку. Якщо не помиляюсь, туди входить гостра паприка, кардамон, шафран, базилік, м'ята, орегано і петрушка. Всім раджу, виходить смачно!

  • Фарш - 400 грам
  • Баклажани - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатний сік - 200 мілілітрів
  • Спеції - 1 За смаком
  • Зелень - 1 За смаком
м'ясо з баклажанами по-турецьки - фото крок 1
1. Баклажани миємо, нарізаємо шматочками і солимо. Нехай тепер постоять, пустять сік (20 хвилин). Після цього їх потрібно промити чистою водою.
м'ясо з баклажанами по-турецьки - фото крок 2
2. Далі окремо змішаємо фарш і половину цибулі, а також спеції. Цією сумішшю перекладаємо шматочки баклажанів.
м'ясо з баклажанами по-турецьки - фото крок 3
3. Окремо обсмажити цибулю, що залишився до прозорості, додамо перетерті помідори (без шкурок), перець і часник. Заливаємо соком, додамо спеції, доводимо до кипіння, заливаємо наші баклажани. Тепер все разом в духовці готуємо годину при 180 градусах.
м'ясо з баклажанами по-турецьки - фото крок 4
4. От і все! подивіться, яка краса виходить!

Схожі рецепти