Індичка з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний рецепт, в якому приємно поєднуються всі компоненти. Ніжне м'ясо індички і присмак баклажанів доповнять обідній стіл. Читайте, як приготувати індичку з баклажанами в мультиварці.
1. Починаємо з нарізки наших інгредієнтів. В першу чергу моєму і ріжемо філе індички на великі шматки. Такими ж великими шматками нарізаємо кабачок і баклажан.
2. А ось цибуля, на відміну від попередніх інгредієнтів, нарізаємо дуже дрібно. Тепер приступаємо до нарізки моркви і часнику. Ріжемо їх пластинками середньої товщини. Бажано, щоб всі шматки були однакової форми.
3. Заливаємо в мультиварку оливкова олія і додаємо наш цибулю. Обсмажуємо його в режимі випічки близько 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб він підзолотившись, але не згорів.
4. Тепер додаємо до цибулі все заготовлені інгредієнти, починаючи з м'яса, і перемішуємо. Все це заливаємо томатним соком і знову ж перемішуємо. Продовжуємо готувати в режимі випічки ще 20 хвилин. Після цього перемикаємо режим підігріву до 60 хвилин (в залежності від ступеня готовності страви). Смачного!
- Філе індички - 400 грам
- Баклажан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 1/2 штуки
- Морквина - 1/2 штуки
- Томатний сік - 200 грам
- Оливкова олія - 20 мілілітрів
2. А ось цибуля, на відміну від попередніх інгредієнтів, нарізаємо дуже дрібно. Тепер приступаємо до нарізки моркви і часнику. Ріжемо їх пластинками середньої товщини. Бажано, щоб всі шматки були однакової форми.
3. Заливаємо в мультиварку оливкова олія і додаємо наш цибулю. Обсмажуємо його в режимі випічки близько 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб він підзолотившись, але не згорів.
4. Тепер додаємо до цибулі все заготовлені інгредієнти, починаючи з м'яса, і перемішуємо. Все це заливаємо томатним соком і знову ж перемішуємо. Продовжуємо готувати в режимі випічки ще 20 хвилин. Після цього перемикаємо режим підігріву до 60 хвилин (в залежності від ступеня готовності страви). Смачного!