Рецепт Індичка з баклажанами в мультиварці фото

Індичка з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Відмінний рецепт, в якому приємно поєднуються всі компоненти. Ніжне м'ясо індички і присмак баклажанів доповнять обідній стіл. Читайте, як приготувати індичку з баклажанами в мультиварці.

Опис приготування:

1. Починаємо з нарізки наших інгредієнтів. В першу чергу моєму і ріжемо філе індички на великі шматки. Такими ж великими шматками нарізаємо кабачок і баклажан.

2. А ось цибуля, на відміну від попередніх інгредієнтів, нарізаємо дуже дрібно. Тепер приступаємо до нарізки моркви і часнику. Ріжемо їх пластинками середньої товщини. Бажано, щоб всі шматки були однакової форми.

3. Заливаємо в мультиварку оливкова олія і додаємо наш цибулю. Обсмажуємо його в режимі випічки близько 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб він підзолотившись, але не згорів.

4. Тепер додаємо до цибулі все заготовлені інгредієнти, починаючи з м'яса, і перемішуємо. Все це заливаємо томатним соком і знову ж перемішуємо. Продовжуємо готувати в режимі випічки ще 20 хвилин. Після цього перемикаємо режим підігріву до 60 хвилин (в залежності від ступеня готовності страви). Смачного!

  • Філе індички - 400 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1/2 штуки
  • Морквина - 1/2 штуки
  • Томатний сік - 200 грам
  • Оливкова олія - 20 мілілітрів
1. Починаємо з нарізки наших інгредієнтів. В першу чергу моєму і ріжемо філе індички на великі шматки. Такими ж великими шматками нарізаємо кабачок і баклажан.

2. А ось цибуля, на відміну від попередніх інгредієнтів, нарізаємо дуже дрібно. Тепер приступаємо до нарізки моркви і часнику. Ріжемо їх пластинками середньої товщини. Бажано, щоб всі шматки були однакової форми.

3. Заливаємо в мультиварку оливкова олія і додаємо наш цибулю. Обсмажуємо його в режимі випічки близько 10 хвилин. Слідкуйте за тим, щоб він підзолотившись, але не згорів.

4. Тепер додаємо до цибулі все заготовлені інгредієнти, починаючи з м'яса, і перемішуємо. Все це заливаємо томатним соком і знову ж перемішуємо. Продовжуємо готувати в режимі випічки ще 20 хвилин. Після цього перемикаємо режим підігріву до 60 хвилин (в залежності від ступеня готовності страви). Смачного!

Схожі рецепти