Рецепт Індичка з баклажанами фото

Індичка з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Баклажан
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

У пошуках доступних і апетитних ідей для обіду або вечері не проходите мимо і зверніть увагу на цей класний варіант, як приготувати індичку з баклажанами.

Опис приготування:

1. Насамперед очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.

2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні пару хвилин.

3. Часник очистіть і пропустіть через прес і подрібніть ножем. Додайте до цибулі і смажте ще близько хвилини.

4. Філе птиці вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Викладіть на сковороду.

5. Посоліть трохи за смаком, додайте дрібку перцю. Використовувати в рецепт приготування індички з баклажанами можна найрізноманітніші спеції, які виявляться у вас під рукою. В даному випадку це буде трохи каррі і паприки. Доповнити смак і аромат пропоную також цедрою і соком лимона.

6. Поки смажиться птах можна зайнятися овочами. Вимийте, обсушити і наріжте середніми кружечками баклажани.

7. На окремій сковороді розігрійте олію і обсмажте баклажани з двох сторін. Не забудьте посолити і поперчити.

8. От і все, індичка з баклажанами в домашніх умовах може бути подана до столу. Викладіть на тарілку овочі, зверху м'ясо і доповніть все улюбленої зеленню за смаком (в даному випадку це листочки базиліку).

Смачного!

  • Філе індички - 500-600 грам
  • Баклажан - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лимон - 0.5 штуки
1. Насамперед очистіть цибулину і наріжте дрібними кубиками.

2. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла і викладіть туди цибулю. Обсмажте на середньому вогні пару хвилин.

3. Часник очистіть і пропустіть через прес і подрібніть ножем. Додайте до цибулі і смажте ще близько хвилини.

4. Філе птиці вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками. Викладіть на сковороду.

5. Посоліть трохи за смаком, додайте дрібку перцю. Використовувати в рецепт приготування індички з баклажанами можна найрізноманітніші спеції, які виявляться у вас під рукою. В даному випадку це буде трохи каррі і паприки. Доповнити смак і аромат пропоную також цедрою і соком лимона.

6. Поки смажиться птах можна зайнятися овочами. Вимийте, обсушити і наріжте середніми кружечками баклажани.

7. На окремій сковороді розігрійте олію і обсмажте баклажани з двох сторін. Не забудьте посолити і поперчити.

8. От і все, індичка з баклажанами в домашніх умовах може бути подана до столу. Викладіть на тарілку овочі, зверху м'ясо і доповніть все улюбленої зеленню за смаком (в даному випадку це листочки базиліку).

Смачного!

Схожі рецепти