Картопля з баклажанами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У сезон овочів я пропоную вам приготувати картоплю з баклажанами, цибулею і морквою в мультиварці. Просто, смачно і корисно!
Картопля з баклажанами, а простіше кажучи овочеве рагу - Нині літня страва, корисне і дуже смачне. Чудовим виходить соус, в який можна вмочати свіжий хліб. Ця страва готують, як на відкритому вогні, так і в мультиварці. Сьогодні у мене працювала мультиварка. Вона хороша ще тим, що все овочі не вирують, як на плиті, а тужать і це докорінно змінює смак. Ароматне, смачне рагу подавайте на гарнір або як самостійну страву.
- Картопля - 3 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1-2 зубчиків
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування картоплі з баклажанами в мультиварці.
Моркву і цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в чашу мультиварки.
Налийте рафінована соняшникова олія і підсмажте цибулю з морквою протягом 6-7 хвилин, перемішуючи.
Картопля очистіть, помийте і наріжте кубиками, але не дуже дрібно. Додайте до цибулі і моркви.
Баклажан помийте, очистіть і теж наріжте кубиками. Додайте в чашу мультиварки.
Додайте томатну пасту і сіль за смаком.
Наливати 250 мл. Води.
Готуйте картоплю з баклажаном в мультиварці 40 хвилин в режимі "гасіння" . У готову страву додайте подрібнений часник.
Картопля з баклажанами в мультиварці готова. Можна подавати до столу.