Рецепт М'ясо «Веллінгтон» фото

М'ясо «Веллінгтон»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Гриби , Листкове тісто , Печериці , Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Страви в тесті , Рулети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

В одній з кулінарних книг прочитав рецепт, як приготувати м'ясо"Веллінгтон" . Він настільки мені сподобався, що вирішив зробити його самостійно. Рецепт не дуже простий, але здійсненний, повірте.

Опис приготування:

Ця страва відмінно підходить для святкового столу, виглядає воно апетитно і святково. Можете використовувати печериці, білі гриби, гливи або лісові гриби. Прошутто можна замінити пармской шинкою або беконом. Відразу після випічки не поспішайте розрізати м'ясо, а почекайте трохи, а потім вже насолоджуйтеся блюдом.

  • Філе міньйон - 1-1, 5 кілограма
  • Гриби - 300 грам
  • Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
  • Прошутто - 4 скибочки
  • Листкове тісто - 1 штука
  • Жовток - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо
1. Вимийте гриби, очистіть їх від шкірки, ображати краю плодоніжки і перекладіть в чашу блендера, приправити сіллю.
м'ясо
2. Подрібніть гриби до утворення пюре. Розігрійте сковороду зі столовою ложкою оливкової олії, обсмажте грибне пюре протягом 10 хвилин.
м'ясо
3. Вимийте м'ясо, витріть його серветками, натріть сіллю і чорним меленим перцем з усіх боків.
м'ясо
4. Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть м'ясо і обсмажте його з усіх боків до золотистої скоринки.
м'ясо
5. Перекладіть м'ясо на дошку і витріть від зайвого жиру, потім змастіть гірчицею.
м'ясо
6. Розстеліть харчову плівку, викладіть скибочки прошутто внахлест один на одного.
м'ясо
7. Поверх прошутто викладіть грибне пюре і розподіліть його рівномірно.
м'ясо
8. Викладіть м'ясо і сформуйте рулет за допомогою плівки, помістіть його в холодильник на 20-30 хвилин.
м'ясо
9. Тим часом викладіть лист листкового тіста, розкачайте його. Збовтайте курячий жовток.
м'ясо
10. Змастіть пласт тесту яйцем, потім дістаньте м'ясо з холодильника і приберіть плівку, помістіть його в центрі, загорніть краю до центру.
м'ясо
11. Сформуйте рулет, гарненько закріпіть краю і змастіть рулет яєчним жовтком. Запікайте його при 200 градусах близько 30 хвилин.
м'ясо
12. Дістаньте м'ясо з духовки і залиште на 15-25 хвилин, щоб воно трохи відпочило і охололо. Наріжте його шматочками і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти