Рецепт Стейк «Веллінгтон» фото

Стейк «Веллінгтон»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква , Листкове тісто
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.

Знамените блюдо англійської кухні - яловичина"Веллінгтон" - отримало другу хвилю популярності завдяки Гордону Рамзі. Воно вимагає вправності і вибору правильного часу запікання. Давайте спробуєм!

Опис приготування:

Рецепт можна повторити вдома, тільки робіть все за інструкцією і головне - виберіть гарне м'ясо. Найважливіше не перетримати блюдо в духовці і не залишити його сирим. Але для початку потрібно дізнатися про те, як приготувати стейк"Веллінгтон" .

  • Морква - 480 грам
  • Печериці - 180 грам
  • Яловичий стейк - 2 штуки
  • Чебрець свіжий, гілочка - 3 штуки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Соус"Деміглас" - 2 чайних ложки
  • Листкове тісто бездріжджове - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 4 чайних ложки
  • Вода - 50 мілілітрів
стейк
1. Морква почистіть, помийте і наріжте кружальцями по діагоналі. Обсмажуйте морква 4 хвилини на 1 немає. Ложці олії. Потім перекладіть морква на деко і відправте в духовку, розігріту до 230 градусах на 17 хвилин. Потім додайте половину подрібненого чебрецю, перець і сіль. Перемішайте.
стейк
2. Стейки обсмажте на олії з кожного боку по 3 хвилини. Викладіть м'ясо на тарілку, а в сковороду влийте ще масла. Гриби наріжте слайсами і відправте в сковороду. Обсмажте їх 5 хвилин, постійно помішуючи. В кінці посоліть і поперчіть. Перемішайте.
стейк
3. Разморозьте тісто і наріжте сіткою у вигляді квадратиків, потім розділіть навпіл.
стейк
4. Стейки викладіть на деко, застелена фольгою. На м'ясо викладіть частина грибів. Укрийте інгредієнти тестом, як показано на фото. Запікайте стейки 10 хвилин при 230 градусах.
стейк
5. У цей час приготуйте соус. Змішайте на середньому вогні воду, соус і гриби. Доведіть до кипіння, Томмі 2 хвилин. Потім додайте чебрець і вершкове масло. Швидко перемішайте.
стейк
6. Подавайте стейк"Веллінгтон" з морквою і соусом. Смачного!

Схожі рецепти