М'ясо в горщиках з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в горщиках з печерицями - дуже смачна страва. Особлива його принадність у тому, що готується воно швидко і легко і не вимагає постійної уваги господині.
Приготувати в домашніх умовах м'ясо в горщиках з печерицями простіше простого. Найголовніше - мати ці самі горщики і трохи часу для підготовки основних інгредієнтів. Все інше буде як в казці - горщик сам все зварить Розповідаю як приготувати м'ясо в горщиках з печерицями.
1. М'ясо вимити і нарізати на шматки бажаного розміру.
2. Злегка обсмажити шматки м'яса на рослинній олії і розкласти їх по горщикам.
3. Очистити цибулю, нарізати півкільцями.
4. Печериці помити і нарізати тонкими часточками.
5. Обсмажити гриби з цибулею на олії і викласти в горщики.
6. Солоні огірки натерти на тертці і розподілити по горщиках.
7. Часник очистити і дрібно нарізати.
8. Додати в горщики сіль, перець, спеції і часник.
9. Залити водою трохи нижче горлечка горщика, закрити горщики кришками.
10. Ставимо в духовку, включаємо її на 220 градусів і вимикаємо приблизно через годину - якщо ви готуєте свинину, і години через півтора - якщо яловичину.
Таке м'ясо підійде практично до будь-якого гарніру. Мені найбільше подобається воно з рисом. А ви спробуйте і вирішуйте самі:)
- М'ясо - 600-700 грам (будь-який)
- Печериці - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Солоні огірки - 1-2 штук (невеликих)
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 4 щіпки
- Сухі спеції - 2-3 Щепоток (ваші улюблені)
- Часник - 1-2 зубчиків
1. М'ясо вимити і нарізати на шматки бажаного розміру.
2. Злегка обсмажити шматки м'яса на рослинній олії і розкласти їх по горщикам.
3. Очистити цибулю, нарізати півкільцями.
4. Печериці помити і нарізати тонкими часточками.
5. Обсмажити гриби з цибулею на олії і викласти в горщики.
6. Солоні огірки натерти на тертці і розподілити по горщиках.
7. Часник очистити і дрібно нарізати.
8. Додати в горщики сіль, перець, спеції і часник.
9. Залити водою трохи нижче горлечка горщика, закрити горщики кришками.
10. Ставимо в духовку, включаємо її на 220 градусів і вимикаємо приблизно через годину - якщо ви готуєте свинину, і години через півтора - якщо яловичину.
Таке м'ясо підійде практично до будь-якого гарніру. Мені найбільше подобається воно з рисом. А ви спробуйте і вирішуйте самі:)