Рецепт М'ясо в горщиках з печерицями фото

М'ясо в горщиках з печерицями
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

М'ясо в горщиках з печерицями - дуже смачна страва. Особлива його принадність у тому, що готується воно швидко і легко і не вимагає постійної уваги господині.

Приготувати в домашніх умовах м'ясо в горщиках з печерицями простіше простого. Найголовніше - мати ці самі горщики і трохи часу для підготовки основних інгредієнтів. Все інше буде як в казці - горщик сам все зварить Розповідаю як приготувати м'ясо в горщиках з печерицями.

1. М'ясо вимити і нарізати на шматки бажаного розміру.

2. Злегка обсмажити шматки м'яса на рослинній олії і розкласти їх по горщикам.

3. Очистити цибулю, нарізати півкільцями.

4. Печериці помити і нарізати тонкими часточками.

5. Обсмажити гриби з цибулею на олії і викласти в горщики.

6. Солоні огірки натерти на тертці і розподілити по горщиках.

7. Часник очистити і дрібно нарізати.

8. Додати в горщики сіль, перець, спеції і часник.

9. Залити водою трохи нижче горлечка горщика, закрити горщики кришками.

10. Ставимо в духовку, включаємо її на 220 градусів і вимикаємо приблизно через годину - якщо ви готуєте свинину, і години через півтора - якщо яловичину.

Таке м'ясо підійде практично до будь-якого гарніру. Мені найбільше подобається воно з рисом. А ви спробуйте і вирішуйте самі:)


  • М'ясо - 600-700 грам (будь-який)
  • Печериці - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Солоні огірки - 1-2 штук (невеликих)
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 4 щіпки
  • Сухі спеції - 2-3 Щепоток (ваші улюблені)
  • Часник - 1-2 зубчиків
Приготувати в домашніх умовах м'ясо в горщиках з печерицями простіше простого. Найголовніше - мати ці самі горщики і трохи часу для підготовки основних інгредієнтів. Все інше буде як в казці - горщик сам все зварить Розповідаю як приготувати м'ясо в горщиках з печерицями.

1. М'ясо вимити і нарізати на шматки бажаного розміру.

2. Злегка обсмажити шматки м'яса на рослинній олії і розкласти їх по горщикам.

3. Очистити цибулю, нарізати півкільцями.

4. Печериці помити і нарізати тонкими часточками.

5. Обсмажити гриби з цибулею на олії і викласти в горщики.

6. Солоні огірки натерти на тертці і розподілити по горщиках.

7. Часник очистити і дрібно нарізати.

8. Додати в горщики сіль, перець, спеції і часник.

9. Залити водою трохи нижче горлечка горщика, закрити горщики кришками.

10. Ставимо в духовку, включаємо її на 220 градусів і вимикаємо приблизно через годину - якщо ви готуєте свинину, і години через півтора - якщо яловичину.

Таке м'ясо підійде практично до будь-якого гарніру. Мені найбільше подобається воно з рисом. А ви спробуйте і вирішуйте самі:)

Схожі рецепти