Рецепт М'ясо в горщиках з картоплею фото

М'ясо в горщиках з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Страви в горщиках завжди виходять незвичайно ароматними і смачними. Оскільки я любитель простих рецептів, розповім, як приготувати м'ясо в горщиках з картоплею.

Опис приготування:

Секрет м'яса з картоплею в горщику - блюдо завжди виходить соковитим, адже воно нудиться у власному соку. Готовність страви перевіряється дуже просто: проткніть виделкою шматочки м'яса і картоплі. Якщо вони легко розколюються, значить, можна подавати до столу. Однак при бажанні можна потомить спекотне в духовці від одного до декількох годин.

  • М'ясо, нарізане шматочками - 1, 3 кілограма (можете взяти яловичину, свинину або курку)
  • Томати у власному соку - 500 грам
  • Картопля - 900 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - 1-2 чайних ложок
  • Спеції (чорний перець, душа, чилі) - За смаком
1
У глиняні горочки помістіть картопля, порізаний на четвертинки.
2
Поверх картоплі викладіть помідори з соком і подрібнений часник.
3
Зверху викладіть шматочки м'яса, посипте сіллю і прянощами.
4
Накрийте горщики кришкою і поставте в розігріту духовку на середній рівень на 50 хвилин-годину.
5
По досягненню готовності дістаньте горщики і дайте трохи постояти.

Схожі рецепти