Рецепт М'ясо в горщиках в мікрохвильовці фото

М'ясо в горщиках в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Обід за 30 хвилин
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Я хочу вам розповісти, як приготувати м'ясо в горщиках в мікрохвильовці, щоб воно вийшло соковитим, ніжним, та ще й з"родзинкою" . Дуже люблю цей рецепт: соковите м'ясо на подушці з овочів - мрія господині!

Опис приготування:

Якщо надумаєте готувати у цій простому рецептом м'яса в горщиках в мікрохвильовці, то будьте готові отримати насолоду від абсолютно новим відтінком смаку тушкованого м'яса! правда, якщо ви не дуже любите експерименти, - корінь петрушки і солоний огірок можна прибрати, але все ж раджу вам саме цей рецепт приготування м'яса в горщиках в мікрохвильовці:

1. По суті в приготуванні тут все простіше нікуди - моєму, чистимо і нарізаємо тонко картопля, свинину можемо залишити скибками, злегка відбивши їх при цьому, або ж ріжемо кубиками. А овочі та зелень подрібнити довільно.

2. Беремо горщик, і поміщаємо в нього спочатку нашу подушку з овочів - картопля, морквину, цибуля, і корінь петрушки - і додамо дві столові ложки води, і один - будь-якого рослинного масла.

3. Тушкуємо приблизно 5-6 хвилин нашу суміш. В цей час шматочки м'яса солимо, перчимо і натираємо спеціями за смаком.

4. Зупинимо мікрохвильовку, і викладемо наше м'ясо на овочі. Поверх м'яса викладаємо нарізаний солоний огірочок. Знову включаємо мікрохвильовку на 5 хвилин на середньої потужності.

5. Знову зупинимо на трохи мікрохвильовку, солимо і перчимо вже готову страву, і доллємо ще пару столових ложок води. Можна додати спеції або лавровий лист, але цей рецепт приготування м'яса в горщиках в мікрохвильовці не вимагає їх багато - адже овочі та так тут підібрані цікаві, так що аромату і соковитості вашому м'яса вже не позичати. Ставимо в мікрохвильовку ще на пару хвилин.

Готово!

Сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт м'яса в горщиках в мікрохвильовці, і ви пригостити ним із задоволенням!


  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Огірки солені - 1 штука
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Корінь петрушки - 50 грам
Якщо надумаєте готувати у цій простому рецептом м'яса в горщиках в мікрохвильовці, то будьте готові отримати насолоду від абсолютно новим відтінком смаку тушкованого м'яса! правда, якщо ви не дуже любите експерименти, - корінь петрушки і солоний огірок можна прибрати, але все ж раджу вам саме цей рецепт приготування м'яса в горщиках в мікрохвильовці:

1. По суті в приготуванні тут все простіше нікуди - моєму, чистимо і нарізаємо тонко картопля, свинину можемо залишити скибками, злегка відбивши їх при цьому, або ж ріжемо кубиками. А овочі та зелень подрібнити довільно.

2. Беремо горщик, і поміщаємо в нього спочатку нашу подушку з овочів - картопля, морквину, цибуля, і корінь петрушки - і додамо дві столові ложки води, і один - будь-якого рослинного масла.

3. Тушкуємо приблизно 5-6 хвилин нашу суміш. В цей час шматочки м'яса солимо, перчимо і натираємо спеціями за смаком.

4. Зупинимо мікрохвильовку, і викладемо наше м'ясо на овочі. Поверх м'яса викладаємо нарізаний солоний огірочок. Знову включаємо мікрохвильовку на 5 хвилин на середньої потужності.

5. Знову зупинимо на трохи мікрохвильовку, солимо і перчимо вже готову страву, і доллємо ще пару столових ложок води. Можна додати спеції або лавровий лист, але цей рецепт приготування м'яса в горщиках в мікрохвильовці не вимагає їх багато - адже овочі та так тут підібрані цікаві, так що аромату і соковитості вашому м'яса вже не позичати. Ставимо в мікрохвильовку ще на пару хвилин.

Готово!

Сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт м'яса в горщиках в мікрохвильовці, і ви пригостити ним із задоволенням!

Схожі рецепти