Печеня в горщиках в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печені в горщиках в мікрохвильовці по суті нічим не відрізняється від свого аналога, зробленого в духовці. Ось тільки готується значно швидше! Так що спробуйте обов'язково!
Таке печеня в горщиках в мікрохвильовці в домашніх умовах готується досить просто, картопля як би гаситься в м'ясному соку, виходить просто тане в роті! І взагалі, це дійсно простий рецепт спекотного в горщиках в мікрохвильовці, завантажили інгредієнти в мікрохвильовку, ось він - вечеря! Тільки стежте за процесом готування - в залежності від потужності вашої печі часу може знадобитися і більше, і менше.
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 600 грам
- Гриби - 200-300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки (за кількістю горщиків)
- Спеції - За смаком
1. Часник подрібнюємо і ділимо на дві частини. Одну частину розподіляємо по дну горщиків, іншу залишимо на потім. Потім - шар м'яса. Солимо і перчимо.
2. Потім - шар грибів і цибулі. Гриби у мене були сушені, попередньо розмочені, але думаю, свіжі теж підійдуть.
3. Потім по горщикам розподіляємо картопля і часник. Солимо, перчим, додамо спеції за смаком. Сметану розбавимо водою, і цією сумішшю потроху поливаємо горщики. Закриємо кришками, - і в СВЧ на повній потужності гасити 20-30 хвилин.
4. Все готово! Смачного!