М'ясо в духовці з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную досить просто рецепт м'яса, запеченого в духовці в вершках. Блюдо підійде до будь-якого гарніру, воно виходить соковитим і ніжним. Його і в будні можна подавати, і в свята.
Смачне м'ясо приготувати в духовці дуже легко, для цього скористайтеся цим рецептом приготування м'яса з вершками в духовці. Результат вас приємно здивує, м'ясо буде "оксамитовим" зовні, ніжним і соковитим всередині. До такого м'яса найкраще подати свіжі овочі або салат з них. Читаємо рецепт приготування і готуємо смачне м'ясо з вершками в духовці.
- Свинина - 500 грам
- Вершки 30% - 200 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Спеції для м'яса - 1 Чайна ложка
М'ясо миємо й нарізаємо на невеликі шматочки.
У глибоку миску наливаємо вершки і додаємо сіль. Добре розмішуємо.
Потім додамо в вершки спеції для м'яса ...
... І сік половинки лимона. Все добре розмішуємо.
Викладаємо шматочки м'яса в отриманий маринад. Ставимо в холодильник мінімум на 2 годину.
Перекладаємо промариноване м'ясо в форму, в якій воно буде запікатися в духовці. Закриваємо форму з м'ясом фольгою, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Потім знімаємо фольгу і запікаємо м'ясо ще хвилин 15-20 до золотистої скоринки.