М'ясо в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо в духовці у фользі я навчилася робити ще на зорі моєї особистої кулінарної кар'єри. Всі люблять м'ясо і все можуть його готувати, особливо в фользі. Берете м'ясо, завертаєте в фольгу і в піч! І все!
М'ясо запечене в духовці у фользі відмінна альтернатива ковбасі. Зараз ніхто не впевнений до складу ковбасних виробів, а з буженінка все ясно! Це чисте м'ясо, до того ж дуже смачне. М'ясо в духовці у фользі можна подавати в гарячому вигляді з гарніром і овочами, а можна їсти і холодним, як м'ясну закуску. Мені подобається охолоджене м'ясо приготоване в духовці у фользі використовувати для бутербродів. Але найголовніше, що готувати його зовсім нескладно! Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1-1, 5 кілограма
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець - За смаком

Підготувати продукти.

Часник почистити і порізати.

Свинину нашпиговать чесноком.

Окорок натереть солью и перцем.

Мясо завернуть в фольгу и поставить в нагретую до200 градусів духовку на дві години.

Смачного!