М'ясо в банку в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Досить оригінальний спосіб приготування м'яса перший раз я побачила у своїй кубанської подруги. Була страшно здивована, але дегустація м'ясо приготованого в банку в духовці пройшла успішно. Ось, ділюся!
М'ясо в банку в духовці не претендує на вишукану страву, але щоб нагодувати голодних чоловіків цілком годиться. Замість вина спокійно можна налити води, а також додати цибулю, сухі спеції і все за вашим бажанням. Я бачила як в банку вивантажували шашлик на шпажках, горлечко банки замотували фольгою і запікали також в духовці. Одне правило, банку ставте в холодну духовку і звичайно, вона повинна бути цілою. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 600 грам
- Картопля - 5 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Вино - 100 грам
М'ясо порізати на шматки.
Картоплю порізати на четвертинки.
М'ясо посолити, поперчити, влити 100 грам білого вина.
Банку відправляємо в холодну духовку, включаємо її на 150 градусів і залишаємо на 2-2, 5 годину.
Смачного!