Курка в банку в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Простий і в той же час незвичайний рецепт приготування курячого м'яса. У вас вийде ароматна, соковита і надзвичайно смачна курочка. Спробуйте, вам обов'язково сподобається.
Курку треба нарізати шматочками, посолити, поперчити, укласти шматочки в банку і відправити запікатися в духовку. Курка в банку з духовки готова, можна подавати на стіл. З досвіду скажу, що холодна вона навіть смачніше ніж гаряча. Пробуйте, смачного!
- Курка - 1 штука
- Лавровий лист - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Чорний перець горошком - 10 штук
- Запашний перець горошком - 5 штук
- Сіль - За смаком
Курку помийте і поріжте на шматки.
Посоліть кожен шматочок курки.
Змішайте порізану курку з перцем, лавровим листом і очищеним часником.
Покладіть шматки курки в літрову банку якомога щільніше.
Накрийте скляній або металевою кришкою без гумки.
Надішліть банку з куркою в духовку на півтори години при 200 градусах. Банку з готовою куркою не беріть мокрою ганчіркою і не ставте на холодну поверхню, щоб вона не лопнула. Перш ніж приступати до трапези, дайте курці трохи охолонути.