Тушкована курка в банку
(покроковий рецепт з фото)
Смачно і досить просто приготувати сьогоднішнє блюдо, яке я хочу вам запропонувати - тушкована курка в банку. Для приготування знадобиться духову шафу. Курку можна доповнити овочами за смаком.
Для приготування тушкованою курки візьмемо літрову банку, овочі можна додати будь-які, але навіть просто моркви і цибулі буде досить. Для рецепта можна використовувати різні частини курки, підійдуть гомілки, крила, файлу і т.Д.. Процес не швидкий, гасити курку будемо приблизно 2, 5 годину, але результат того вартий. Подавати до столу готову курочку можна з картоплею або кашами, також можна запропонувати на гарнір свіжі овочі.
- Курка - 400 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 100 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 5 штук
- Сіль - За смаком
- Вода - 100-150 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву і наріжте крупно.
Очистіть цибулю, також наріжте великими за розміром шматочками.
Шматки курки промийте і просушіть.
Перекладіть курку і овочі в банку, додайте воду, спеції. Прикрийте банку фольгою і поставте в холодну духовку. Після включіть її і встановіть температуру 170 градусів. Гасіть курку 2, 5 годину. Через деякий час курку подавайте до столу.
Смачного!