Рецепт Тушкована курка в банку фото

Тушкована курка в банку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Смачно і досить просто приготувати сьогоднішнє блюдо, яке я хочу вам запропонувати - тушкована курка в банку. Для приготування знадобиться духову шафу. Курку можна доповнити овочами за смаком.

Опис приготування:

Для приготування тушкованою курки візьмемо літрову банку, овочі можна додати будь-які, але навіть просто моркви і цибулі буде досить. Для рецепта можна використовувати різні частини курки, підійдуть гомілки, крила, файлу і т.Д.. Процес не швидкий, гасити курку будемо приблизно 2, 5 годину, але результат того вартий. Подавати до столу готову курочку можна з картоплею або кашами, також можна запропонувати на гарнір свіжі овочі.

  • Курка - 400 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 5 штук
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 100-150 мілілітрів
тушкована курка в банку - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
тушкована курка в банку - фото крок 2
Очистіть моркву і наріжте крупно.
тушкована курка в банку - фото крок 3
Очистіть цибулю, також наріжте великими за розміром шматочками.
тушкована курка в банку - фото крок 4
Шматки курки промийте і просушіть.
тушкована курка в банку - фото крок 5
Перекладіть курку і овочі в банку, додайте воду, спеції. Прикрийте банку фольгою і поставте в холодну духовку. Після включіть її і встановіть температуру 170 градусів. Гасіть курку 2, 5 годину. Через деякий час курку подавайте до столу.
тушкована курка в банку - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти