Тушкована яловичина в банку
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування тушкованої яловичини в банку досить простий, і тушонку за таким рецептом я заготовлював відразу великими порціями. Виходить краще магазинної, і набагато ароматні! Так що раджу!
Хочу сказати, що до цього моменту я особливо тушонку не готувала. Не люблю я її, що ж поробиш. А тут стало ясно, що влітку їдемо на відпочинок з наметами. А на багатті адже зручніше готувати супи і каші з тушонкою, вірно? Ось і знайшовся цей простий рецепт тушкованої яловичини в банку. Так що з радістю представляю вам результат - тушкована яловичина в банку в домашніх умовах, і бажаю удачі!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 4 штуки
- Спеції - За смаком
1. Отже, м'ясо ріжемо шматочками, пересипаємо сіллю і залишимо на півгодини. Потім викладаємо в стерильні банки, додамо спеції і овочі шарами.
2. Прикриваємо кришками і відправимо в розпечену духовку. М'ясо буде пускати сік і зменшаться, так що можна ще доповідати м'ясо і овочі, щоб банку заповнилася. Потім закриваємо банки на зиму, як зазвичай.
3. А взимку можна відкривати і пробувати домашню тушонку! Можна подавати її разом з овочами, вони теж смачні, а можна окремо.