Рецепт Тушкована яловичина в банку фото

Тушкована яловичина в банку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід
Заготовки
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування тушкованої яловичини в банку досить простий, і тушонку за таким рецептом я заготовлював відразу великими порціями. Виходить краще магазинної, і набагато ароматні! Так що раджу!

Опис приготування:

Хочу сказати, що до цього моменту я особливо тушонку не готувала. Не люблю я її, що ж поробиш. А тут стало ясно, що влітку їдемо на відпочинок з наметами. А на багатті адже зручніше готувати супи і каші з тушонкою, вірно? Ось і знайшовся цей простий рецепт тушкованої яловичини в банку. Так що з радістю представляю вам результат - тушкована яловичина в банку в домашніх умовах, і бажаю удачі!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 4 штуки
  • Спеції - За смаком
тушкована яловичина в банку - фото крок 1
1. Отже, м'ясо ріжемо шматочками, пересипаємо сіллю і залишимо на півгодини. Потім викладаємо в стерильні банки, додамо спеції і овочі шарами.
тушкована яловичина в банку - фото крок 2
2. Прикриваємо кришками і відправимо в розпечену духовку. М'ясо буде пускати сік і зменшаться, так що можна ще доповідати м'ясо і овочі, щоб банку заповнилася. Потім закриваємо банки на зиму, як зазвичай.
тушкована яловичина в банку - фото крок 3
3. А взимку можна відкривати і пробувати домашню тушонку! Можна подавати її разом з овочами, вони теж смачні, а можна окремо.

Схожі рецепти