Шашлик в банку в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вірменська кухня
,
Кавказька кухня
,
Грузинська кухня
,
Азербайджанська кухня
,
Абхазька кухня
,
Осетинська кухня
Якщо у вас немає можливості поїхати на природу і посмажити шашлик, то вихід є! Сьогодні я розповім вам, як приготувати шашлик в банку в духовці легко, просто і смачно.
Такий шашлик виходить дуже схожим на той, що ви приготували б на мангалі. Якщо у вас немає можливості подкоптіть вишневі палички, можете використовувати рідкий дим або нічого зовсім. Подавайте шашлик зі свіжими овочами або будь-яким гарніром і соусами. Смачного!
- Філе індички - 1200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Крем - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Аджика суха - За смаком
М'ясо порізати невеликими шматками.
У мисці до м'яса додайте сіль і аджику.
Цибуля наріжте півкільцями і покладіть до м'яса.
Додайте сметану і все перемішайте. Накрийте і відправте в холод.
Перець наріжте квадратами, м'ясні культури, чергуючи перцем.
Подкоптіть пару вишневих гілочок, приберіть їх в 3 літрову банку, також покладіть шпажки зі шашликом. Накрийте банку фольгою і відправте її в духовку, розігріту до 200 градусів. Коли духовка нагріється, підійміть температуру до 230 градусів і запікайте 1 час.