М'ясо у вині в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
На цей рез в холодильнику виявилася тушка домашнього кролика. Він як не можна краще підійде для приготування такого прекрасного страви, як м'ясо у вині. Готувати будемо в мультиварці.
Вишукане і смачна страва. Спочатку замаринуйте в вині м'ясо протягом 2-3 годин. Дрібно поріжте і обсмажте в мультиварці бекон, потім додайте луки і часник. Далі додайте запанірувати в борошні м'ясо, а також морква, ревінь, бульйон, томатну пасту, вино, в якому маринувалося м'ясо, коньяк і спеції. Гасіть протягом 1, 5 годин. Для 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист. На стіл подавайте з молодою картоплею або рисом. Смачного!
- Кролик - 900 грам
- Бекон - 200 грам
- Борошно - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Пучок ревеню - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сухе червоне вино - 1 Склянка
- Коньяк - 0, 25 склянки
- М'ясний бульйон - 1, 5 склянки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Розмарин - 0, 5 чайних ложки
- Гвоздика - 1 щіпка
- Сіль, перець - За смаком
Тушку кролика розріжте на шматочки, залийте вином і залиште маринуватися на дві-три години. Бекон дрібно наріжте і обсмажте в чаші мультиварки протягом 10 хвилин. Потім додайте подрібнені цибулю і часник і обсмажуйте до прозорості.
М'ясо вийміть з вина, посипте борошном і обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Складіть в мультиварку м'ясо, морква, ревінь, бульйон, томатну пасту, вино, в якому маринувався кролик, коньяк і спеції.
Закрийте кришку і тушкуйте протягом 1, 5 годин. Для 5 хвилин до готовності додайте лавровий лист. На стіл подавайте з молодою картоплею або рисом.