Рецепт Курка в мультиварці у вині фото

Курка в мультиварці у вині
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Хочете влаштувати своїй другій половинці романтичний вечір, тоді приготуйте на вечерю ось таку курочку у вині, у неї досить вишуканий солодкуватий смак і неймовірно привабливий аромат.

Опис приготування:

Хоча я і не дуже позитивно ставлюся до того, коли в м'ясі присутні солодкі нотки, але коли мій чоловік приготував мені курку в мультиварці у вині в домашніх умовах, я, чесно кажучи, була вражена її чудовим смаком. Адже м'ясо вийшло таке соковите і м'яке, а всі інгредієнти маринаду дійсно гармонійно поєднувалися між собою. Так що, спираючись на свій досвід, можу сказати, що цей простий рецепт курки в мультиварці у вині ідеально підійде для тих випадків, коли хочеш справити сильне враження на свого гостя.

  • Курка - 1, 5-2 кілограма
  • Вино червоне солодке - 0, 5 склянки
  • Оцет яблучний - 0, 5 склянки
  • Малина peretertaâ - 0, 5-1 склянки (або малинове пюре)
  • Мед - 2-3 Ст. Ложок
  • Соус соєвий - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Цедра апельсина - За смаком (для прикраси)
1
Для початку потрібно обробити курку на порційні шматочки, промити їх у проточній воді, потім викласти на рушник, щоб вони просохли.
2
Тепер беремо глибоку миску і змішуємо в ній вино, соєвий соус, перетерту малину, яблучний оцет, мідь, гірчицю і подрібнений часник. Приготовленим маринадом заливаємо шматочки курки, перемішуємо все і залишаємо м'ясо маринуватися на 4 годину, а краще на ніч.
3
Коли курочка гарненько промаринуется, викладаємо її в чашу мультиварки разом з маринадом. Включаємо режим"Гасіння" , закриваємо клапан і готуємо курку 30-35 хвилин. Після того, як режим закінчиться, відкриваємо кришку і продовжуємо тушкувати м'ясо до загустіння соусу.
4
В результаті курочка виходить неймовірно смачна з дуже незвичайним темно-коричневим соусом, викладіть готову страву в тарілку полийте соусом і посипте його цедрою апельсина, це буде виглядати чудово. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти