М'ясо tushenoe з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Правильно готувати м'ясо тушковане з лисичками мене вчили друзі-грибники. Лисички я дуже люблю збирати, але не завжди знаю що мені приготувати з них, а тепер у мене є чудовий рецепт.
М'ясо тушковане з лисичками можна подати на романтичну вечерю або святковий обід. М'ясо повинно бути ніжним, телятину можна замінити на свинину. Вино і вершки роблять простий рецепт м'яса тушкованого з лисичками оригінальним і вишукано смачним. Щоб правильно приготувати м'ясо, не відходьте далеко від плити, коли будете чаклувати над цим шедевром. Успіхів і приємного апетиту!
- Телятина - 400 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Олія - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Вершки 15% - 250 мілілітрів
- Вино - 125 мілілітрів
- Лимон - 14 штук (сік)
М'ясо порізати тонкими смужками.
М'ясо підсмажити на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
М'ясо виймуть і покласти в тепло. На пательні, де смажилося м'ясо обсмажити цибулю.
Додати лисички і смажити 10 хвилин.
Додати борошно і вино, розмішати.
Додати вершки і повернути в сковороду м'ясо. Посолити, поперчити.
Гасити на повільному вогні до готовності.
Смачного!