М'ясо з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з lisichkami - святкове блюдо мого дитинства. У моїх краях влітку і восени лисичок було хоч греблю гати, а ось з м'ясом було складніше. Сьогодні ж складніше з лисичками, тому блюдо залишилося святковим.
М'ясо з lisichkami - це шалено смачна страва! Даний рецепт розповість вам, як приготувати м'ясо з лисичками максимально просто і смачно. Відразу хочу додати, що під час приготування нашого страви, можна встигнути приготувати і ще одне. Після того як лисички зваряться, залишається бульйон. Ось його якраз і можна використовувати для приготування смачного супу, або ж на його основі можна приготувати чудовий соус з приємним грибним присмаком. Хоча на перший раз краще не відволікайтеся і приготуйте тільки основне блюдо.
Рецепт м'яса з лисичками я успадкував ще від своїх батьків. Я виріс у невеликому білоруському селі, в Гомельській області, і лисичок з липня по вересень у нас завжди було дуже багато. З м'ясом за радянських часів в селах було набагато складніше, тому м'ясо з лисичками ми готували нечасто. Але коли готували - їли завжди з величезним задоволенням.
Бажаю і вам насолодитися цією стравою
- Лісіцкі - 450 грам
- М'ясо - 1300 грам (яловичина, свинина або телятина)
- Заморожений горошок - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Біле сухе вино - 1 Склянка
- Оливкова олія - 1-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком