Рецепт М'ясо, смажене в клярі фото

М'ясо, смажене в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в клярі

Таке м'ясо не може не сподобатися. Воно ніжне і подається з смачним соусом. Загалом, це бажаний гість і в свята, і в будні! запам'ятовуйте, як приготувати м'ясо, смажене в клярі.

Смачне і м'яке м'ясо в клярі, да з смачним соусом і будь-яким гарніром - що ще треба до обіду? Готується м'ясо в клярі дуже легко, ви без праці впораєтеся. Тим більше, що вам допоможе цей рецепт приготування м'яса в клярі з фото. Таким чином можна приготувати не тільки свинину, але і курку, і телятину. Якщо ви не хочете готувати соус, тоді обсмажене м'ясо складіть назад на сковороду, зменшіть вогонь до мінімуму і хвилин 5 під кришкою доведіть до готовності. Легко, Чи не справедливість? значить готуємо!

  • Свинина - 600-700 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 1
Моєму м'ясо і нарізаємо на невеликі шматочки довгою 4-5 см і товщиною близько 1 см.
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 2
Відбиваємо кожен шматочок м'яса.
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 3
Для того щоб приготувати кляр, змішуємо яйця, крохмаль і пів чайної ложки солі. Можна додати мелений перець і інші спеції.
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 4
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кожен шматочок м'яса мачає в кляр і обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки.
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 5
Чистим морковку, нарізаємо її на тонкі смужки.
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 6
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.
м'ясо, смажене в клярі - фото крок 7
Очищаємо зубчики часнику, нарізаємо їх пластинками. Обсмажуємо на рослинному маслі, потім додаємо до нього моркву і цибулю. Продовжуємо обсмажувати до м'якості моркви. Потім додаємо томатну пасту і трохи менше, ніж півсклянки води. Коли закипить, додамо цукор і оцет. Перемішуємо і викладаємо поверх соусу обсмажене в клярі м'ясо. Накриваємо кришкою і залишаємо гаситися на маленькому вогні хвилин 5-7.

Схожі рецепти