Рецепт М'ясо по-староуральскі фото

М'ясо по-староуральскі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

У цього дуже смачної страви є багато назв. Найпростіше називати його м'ясо по-староуральскі, але це зовсім не принципово. Адже головне, яким ситним і ароматним воно виходить!

Для приготування страви слід брати саме вино "мадера" . Воно особливе і для цієї страви підходить найбільше. Замінити це вино можна "хересом", але найкраще використовувати саме "мадера" .

  • Капуста білокачанна - 500 грам (свіжа)
  • Капуста белокочання - 500 грам (квашена)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Ковбаса краківська - 300 грам
  • Бажання - 200 грам
  • Бекон копчений - 200 грам
  • Копченості, сосиски підкопченої - 200 грам
  • Томатна паста - 50 грам
  • Вино" мадера" - 250 мілілітрів
  • Сіль, цукор, перець, koriandr, лавровий лист - За смаком
  • Морква - 1 штука
  • Печериці - 100 грам
  • В'ялений чорнослив - 10 штук
м'ясо по-староуральскі - фото крок 1
Квашену капусту відіжміть від розсолу. Перекладіть капусту в сито, дайте стекти розсолу. Нам потрібна тільки капуста.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 2
Кладемо її в каструлю з товстими стінками. Тушкуємо на середньому вогні близько 40 хвилин, періодично помішуючи. При гасінні можна підлити трохи рослинного масла.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 3
Поки капуста гаситься, нарізаємо цибулю, натираємо на крупній тертці моркву.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 4
Тепер нарізаємо всі види копченостей. Можна використовувати будь-який сорт готового копченого м'ясопродукту, але одне точно має бути присутнім: краківська варено-копчена ковбаса.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 5
На рослинному маслі обсмажити цибулю. Додайте нарізані гриби, тушкуйте все разом. Тепер додайте моркву. Гасіть до м'якості.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 6
Додати копченості. Помішуючи, обсмажте все разом.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 7
Поки все обсмажується, наріжте свіжу капусту. Свіжу капусту додаємо в каструлю до квашеної. Тушкуємо все разом, помішуючи, близько 40 хвилин.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 8
Зажарку з копченостей і овочів додайте до капусти. Гасіть все разом.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 9
Додайте томатну пасту. Перемішайте, тушкуйте знову. При необхідності підливайте трохи води.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 10
Наполягати вино. Гасіть все разом. Додати сіль, поперчіть.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 11
Чорнослив промийте і наріжте шматочками. Додайте до капусти.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 12
Гасіть все разом ще хвилин 10.
Всього блюдо в огні провести близько 2-2, 5 годин. Гаситься дуже довго. Швидше нудиться, ніж кипить. Вогонь повинен бути невеликим.
м'ясо по-староуральскі - фото крок 13
М'ясо "по-староруський" розкладіть по тарілках і подайте до столу.

Схожі рецепти