М'ясо по-французьки на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена страва тепер і в новому аранжуванні! соковите, ніжне, шалено смачне друга страва, яке з цим рецептом м'яса по-французьки на сковороді ще й готується просто.
Секрет успіху м'яса по-французьки в тому, що готувати його не складно, інгредієнти купити теж труднощів не складе. А блюдо виходить чудовим в більшості випадків. Зазвичай його запікають, але я хочу поділитися рецептом, в якому ми будемо його смажити. Для приготування м'яса по-французьки на сковороді я беру свинячу корейку, можна і шийну частину. Сир беремо твердих сортів. Дивимося рецепт.
- Свинина - 700 грам
- Печериці - 200 грам
- Помідори - 2 штуки
- Сир - 250 грам
- Майонез - 100 грам
- Сіль, перець - За смаком
Гарненько відбийте м'ясо з двох сторін, сіль і poperčite.
Обсмажуємо з двох сторін на сковорідці на сильному вогні. Повинна з'явиться золотава скоринка, але м'ясо не повинно підгоріти.
Тепер викладаємо м'ясо на деко. Пікантна скоринка з сиру вийде тільки в духовці (втім, можете в мікрохвильовці спробувати). Тривалість запікання вже буде залежати від товщини м'яса та його готовності після прожарювання.
Нарізаємо печериці, викладаємо на м'ясо.
Ріжемо помідори часточками.
Викладаємо поверх грибів.
Трьом сир на тертці. Чим сир твердіше, тим краще.
Заважаємо з майонезом, за потреби - сіль і poperčite.
М'ясо накриваємо сирно-майонезній масою. У розігріту до 180 З духовку відправляємо на 20-25 хвилин.
Ось і готово наше м'ясо по-французьки на сковороді! Подавати його можна з картоплею або свіжими овочами. Смачного!