М'ясо по-французьки в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю відпочивати "дикуном" . Найчастіше орендуємо квартиру або кімнату з кухнею і відмінно себе відчуваємо. Я готувати люблю, але ось без духовки погано. Тому вийшли з положення таким чином.
Дане блюдо можна трохи змінити, додавши в сковороду, при смаженні картоплі, нарізані печериці. Блюдо буде смачніше і ситніше. Нічого складного в тому, як приготувати м'ясо по-французьки в сковороді, немає. Так що пробуйте!
- Куряче філе - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1-2 штук
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Спеції - частина
- Сир твердий - 100 грам
Куряче філе нарізаємо шматочками.
Картопля очищаємо і нарізаємо соломкою, але не дуже тонко.
На рослинному маслі обсмажуємо м'ясо з усіх боків. Перші 5 хвилин намагайтеся м'ясо не перемішувати.
Коли м'ясо обсмажиться, додайте до нього нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю.
Гасіть м'ясо з цибулею 10 хвилин. Додайте сіль, спеції. Перемішайте.
До м'яса додайте нарізану картоплю.
До м'яса додайте нарізану картоплю.
Перемішайте, Тушіте, помішуючи, накривши сковороду кришкою.
Свіжий помідор нарізаємо півкільцями.
Коли картопля буде готовий, зверху викладіть часточки помідорів. Посипте натертим твердим сиром. Закрийте сковороду кришкою і дайте 5 хвилин пропарити. Жар розтопить сир.
Подайте блюдо до столу. Так ваше м'ясо по-французьки в сковороді буде готове вже через 20-25 хвилин з моменту початку приготування.