М'ясо під сирним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва я б назвала "неземна ніжність", адже м'ясо виходить настільки м'яким і ніжним, що просто неможливо від нього відірватися. Блюдо ідеально підійде для сімейного недільного обіду.
М'ясо під сирним соусом можна подавати з будь-яким гарніром, але все ж я подаю його тільки з салатом зі свіжих овочів. Так вечерю виходить дуже легким і в той же час дуже ситним. Рецепт, як приготувати м'ясо під сирним соусом, обов'язково вам сподобається. Звичайно, на приготування страви доведеться витратити трохи більше часу, чим звичайно, адже м'ясо потрібно спочатку зварити, а потім запекти під соусом в духовці. Але воно того варте. До того ж, щоб заощадити час, м'ясо можна відварити заздалегідь. Плюс до всього у вас залишиться трохи насиченого смачного бульйону, який ви зможете використовувати для приготування супу або рагу. М'ясо для приготування цієї страви можна брати будь-який, в цей раз я використовувала реберця, вийшло дуже смачно.
- Свинина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 120 грам
- Бульйон - 200-250 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Зелень петрушки - 2-3 штук (гілочки )