М'ясо на шпажках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо на шпажках в духовці, звичайно, навряд чи замінить справжні шашлики, смажені на вугіллі. Але тим не менше порадує вас своїм ніжним смаком і нагадає про літній відпочинок на природі!
Коли я чую слово «шашлик», у мене відразу течуть слинки. Дуже хочеться виїхати на природу і приготувати шашличок, але не завжди це виходить. Тому для себе і сім'ї я винайшла такий ось простий рецепт м'яса на шпажках в духовці. Звичайно, це не той шашлик, що на природі, але на безриб'ї і рак риба. Та й виходить все в рази швидше. Пробуйте, діліться враженнями!
- Свинина - 500 грам
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Беремо нашу свинину, нарізаємо її тонкими смужками.
Кладемо нарізане м'ясо в глибоку миску, солимо, перчимо і додаємо томатну пасту.
Все ретельно перемішуємо так, щоб кожен шматочок м'яса був у соусі.
Нанизуємо наші смужки м'яса на шпажки, укладаємо його на застелений пергаментом деко.
Відправляємо м'ясо на шпажках в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Смачного!
Смачного!