Картопля на шпажках в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Картопля, запечений в духовці на шпажках в фользі - оригінальне, ситне і смачне блюдо. Якщо ви хочете здивувати гостей, то це саме те, що потрібно. Такий гарнір не залишить нікого байдужим.
Такий картопля готується дуже просто і відносно швидко. Виходить смачним і ароматним. Картопля просочується салом і цибулею, набуваючи соковитість і аромат. Подавайте блюдо, як самостійне або як гарнір до риби, м'яса або птиці.
- Картопля - 2-3 штук
- Сало - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Картопля помийте і наріжте кружальцями завтовшки 4-5 мм. Чистити не потрібно.
Цибулю очистіть, помийте і наріжте пластинками.
Тонко наріжте сало.
Нарізану картоплю викладіть в миску, посоліть за смаком і перемішайте.
Одягніть черзі на дерев'яні шпажки картопля, цибуля і сало. Із зазначеного кількість інгредієнтів виходить дві шпажки картоплі.
Обгорніть фольгою шпажки з картоплею.
Викладіть у форму для запікання і відправте в духовку на 35-40 хвилин.
Картопля на шпажках в духовці готовий. Смачного!