М'ясо «Mramornoe»
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно я дізналася, як приготувати м'ясо "мармурове" - дуже красиве гаряче блюдо на святковий стіл. Обов'язково приготуйте його і порадуйте своїх рідних, адже м'ясо виходить соковитим і ароматним.
Пропоную вам приготувати дуже ефектну закуску на святковий стіл - м'ясо "мармурове" . Куряче філе, нарізане смужками і замариноване в прянощах, дає не тільки приємний аромат і смак, але і дуже красиво виглядає в розрізі завдяки тому, як воно запікається в формі і остигає в холодильнику. Завдяки желатину м'ясо дуже добре тримається, що дозволяє нарізати його на тонкі смужки в якості закуски. Обов'язково порадуйте своїх рідних таким блюдом!
- Куряче філе - 700 грам
- Желатин швидкорозчинний - 25 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Паприка солодка - 1, 5 чайних ложки
- Кріп сушений - 1 Чайна ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Перець чорний мелений - 1 За смаком
1. Куряче філе наріжте на довгі товсті смуги. Перемістіть його в миску, додайте желатин, сушений кріп, сіль, паприка, чорний перець і часник. Ретельно перемішайте.
2. Перемістіть м'ясо в рукав для випікання, який повинен бути в два рази довше форми для випічки. Акуратно складіть смужки м'яса один на одного і закрийте рукав.
3. Помістіть рукав в форму і залиште м'ясо при кімнатній температурі на годину, щоб м'ясо злегка промаринувалося. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці годину.
4. Вийміть м'ясо з духовки, Розв'яжіть один кінець рукава, покладіть наверх фольгу, складену в декілька шарів. Зверху на фольгу покладіть вантаж (кілограм крупи) і відправте остигле м'ясо в холодильник на 8 годин.
5. Вийміть м'ясо з холодильника і наріжте. Смачного!