М'ясний салат «вогник»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати м'ясний салат «Вогник». Запевняю, що блюдо дуже порадує чоловіків, він ситний і поживний, але простий і швидкий в приготуванні. Можна подавати його порційно або в загальному блюді.
Гостроту готового блюда можна змінювати, якщо раптом не дуже шанує гостре. В цьому варіанті я використовував свинину, але при бажанні її можна замінити яловичиною, в крайньому випадку - куркою. Перед обсмажуванням м'ясо промаринуватися в соєвому соусі, тому смак салату вийшов більш цікавим і пікантним. Особливо не розбавляю м'ясо великою кількістю овочів, тому він виходить дуже ситним.
- Свинина - 1 кілограм
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - За смаком
- Цибуля - 100 грам
- Мариновані огірки - 300 грам
- Майонез - За смаком
- Червоний гострий перець - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелена цибуля - За смаком
- Сіль - За смаком
1. М'ясо мою і витираю серветками, нарізаю його невеликими шматочками і перекладаю в тарілку, вливаю соєвий соус, трохи перчу, перемішую і залишаю для маринування.
2. Мариновані огірочки нарізаю такого ж розміру, як і м'ясо.
3. Ріпчасту цибулю чищу і мою, подрібнюю кубиком.
4. Сковороду відправляю на вогонь, наливаю в неї соняшникова олія, викладаю м'ясо, обсмажую до напівготовності.
5. За смаком додаю сіль і гострий червоний перець, перемішую і обсмажую до готовності. Загалом, весь процес займає 15-20 хвилин.
6. М'ясо викладаю в миску і остуджують.
7. Остигнуло м'ясо змішую з подрібненою цибулею і маринованими огірками.
8. Заправляю салат майонезом, розкладаю його по стаканчиках, мою і нарізаю зелена цибуля, прикрашаю їм кожну формочку.