М'ясний рулет в сирній скоринці
(покроковий рецепт з фото)
Рулети - це завжди гарне рішення на святковий стіл. Вони красиво виглядають, якщо їх нарізати. Більш того, блюдо може бути і закускою, і гарячим, до якого потрібно подати гарнір.
Нижче я описала, як приготувати м'ясний рулет в сирній скоринці. Ми якраз спробуємо з вами варіант, коли він буде гарний і в теплому вигляді, і в холодному. Фарш зробимо самі, але ви можете вибрати готовий. І у нас буде не просто посипане сиром блюдо, а даний тісто з сиру.
- Свинина м'якоть - 200 грам
- Курка - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 80 грам
- Часник - 20 грам
- Манька - 40 грам
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Твердий сир - 250 грам
- Яйце - 5 штук
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Панірувальні сухарі - 50 грам
У мисці змішайте яйця з манкою, перцем, сіллю і вершками.
У яєчну масу натріть сир на крупній тертці. Замішайте тісто.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Розкладіть на деку пергаментний папір. Розсипте на ній сухарі.
Розкладіть на папері сирне тісто по всій поверхні. Запікайте його протягом 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
Зробіть фарш. Пропустіть через м'ясорубку курку, свинину, часник і цибулю. Додайте яйце, сіль і перець за смаком. Інгредієнти перемішайте.
Розподіліть фарш по тесту. Поверніть все в рулет.
Запікайте рулет при 180 градусах швом вниз. Готуйте протягом 40-50 хвилин. Подавайте блюдо відразу ж або в холодному вигляді. Смачного!