Рецепт М'ясний рулет в сирній скоринці фото

М'ясний рулет в сирній скоринці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви, Рулети

Рулети - це завжди гарне рішення на святковий стіл. Вони красиво виглядають, якщо їх нарізати. Більш того, блюдо може бути і закускою, і гарячим, до якого потрібно подати гарнір.

Нижче я описала, як приготувати м'ясний рулет в сирній скоринці. Ми якраз спробуємо з вами варіант, коли він буде гарний і в теплому вигляді, і в холодному. Фарш зробимо самі, але ви можете вибрати готовий. І у нас буде не просто посипане сиром блюдо, а даний тісто з сиру.

  • Свинина м'якоть - 200 грам
  • Курка - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 80 грам
  • Часник - 20 грам
  • Манька - 40 грам
  • Вершки 20% - 100 мілілітрів
  • Твердий сир - 250 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 1
У мисці змішайте яйця з манкою, перцем, сіллю і вершками.
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 2
У яєчну масу натріть сир на крупній тертці. Замішайте тісто.
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 3
Розігрійте духовку до 180 градусів. Розкладіть на деку пергаментний папір. Розсипте на ній сухарі.
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 4
Розкладіть на папері сирне тісто по всій поверхні. Запікайте його протягом 15-20 хвилин до золотистої скоринки.
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 5
Зробіть фарш. Пропустіть через м'ясорубку курку, свинину, часник і цибулю. Додайте яйце, сіль і перець за смаком. Інгредієнти перемішайте.
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 6
Розподіліть фарш по тесту. Поверніть все в рулет.
м'ясний рулет в сирній скоринці - фото крок 7
Запікайте рулет при 180 градусах швом вниз. Готуйте протягом 40-50 хвилин. Подавайте блюдо відразу ж або в холодному вигляді. Смачного!

Схожі рецепти