Рецепт М'ясний рулет в аерогрилі фото

М'ясний рулет в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Рулет зі свинини виходить дуже соковитим, не таким сухим, як в духовці. Я робила без начинки, але можна також додати овочі або сухофрукти. Як приготувати м'ясний рулет в аерогрилі, читайте нижче.


Рулет подається порізаним на скибочки (як холодним, так і гарячим).

Запікала неодноразово свинину в духовці як в рулеті, так і просто шматком, і завжди, на жаль, пересушивала. В аерогрилі м'ясо виходить дуже соковитим, через майонезу воно, до того ж, рум'яне і ароматне.

Можна використовувати різні начинки для рулету. Чорнослив і курага добре поєднуються. Пробувала консервовані персики якось, теж дуже смачно і незвично. Навіть зелень звичайну можна додати, рулет "заграє" вже новими смаковими відтінками.

Експериментуйте, смачного!

  • Свинина - 1, 5 кілограма
  • Часник - 7-10 зубчиків
  • Майонез - 150 грам
  • Гірчичний - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, приправа - За смаком
м'ясний рулет в аерогрилі - фото крок 1
Свинину ретельно промийте. Нашпигуйте її часником. Змішайте сіль, перець і приправу за смаком, ретельно змастіть цією сумішшю м'ясо з усіх боків.
м'ясний рулет в аерогрилі - фото крок 2
Змішайте майонез і гірчицю. Змастіть ними ретельно весь шматок м'яса.
м'ясний рулет в аерогрилі - фото крок 3
Згорне свинину рулетка. Міцно перев'яжіть ниткою (щоб в процесі запікання що не розгорнувся). Залиште в такому положенні маринуватися протягом кілька годин. Потім викладіть в аерогриль і запікайте 1, 5 години при температурі в 200 градусів.

Схожі рецепти