М'ясний рулет в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)
Рулет зі свинини виходить дуже соковитим, не таким сухим, як в духовці. Я робила без начинки, але можна також додати овочі або сухофрукти. Як приготувати м'ясний рулет в аерогрилі, читайте нижче.
Рулет подається порізаним на скибочки (як холодним, так і гарячим).
Запікала неодноразово свинину в духовці як в рулеті, так і просто шматком, і завжди, на жаль, пересушивала. В аерогрилі м'ясо виходить дуже соковитим, через майонезу воно, до того ж, рум'яне і ароматне.
Можна використовувати різні начинки для рулету. Чорнослив і курага добре поєднуються. Пробувала консервовані персики якось, теж дуже смачно і незвично. Навіть зелень звичайну можна додати, рулет "заграє" вже новими смаковими відтінками.
Експериментуйте, смачного!
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Часник - 7-10 зубчиків
- Майонез - 150 грам
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, приправа - За смаком
Свинину ретельно промийте. Нашпигуйте її часником. Змішайте сіль, перець і приправу за смаком, ретельно змастіть цією сумішшю м'ясо з усіх боків.
Змішайте майонез і гірчицю. Змастіть ними ретельно весь шматок м'яса.
Згорне свинину рулетка. Міцно перев'яжіть ниткою (щоб в процесі запікання що не розгорнувся). Залиште в такому положенні маринуватися протягом кілька годин. Потім викладіть в аерогриль і запікайте 1, 5 години при температурі в 200 градусів.