Рецепт Курячий рулет в аерогрилі фото

Курячий рулет в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах , Курка , Зелень , Гриби , Печериці
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

З курки можна придумати безліч страв. А оскільки куряче м'ясо одне з найбільш доступних за ціною, то і готуємо ми з нього досить часто. Ось, як приготувати курячий рулет в аерогрилі.

Опис приготування:

Курячі рулети можна робити, з чим завгодно. І з яйцями, і з овочами, причому абсолютно будь-якими, і з зеленню, і навіть з ягодами! До речі, як ягоди відмінно підійде журавлина або червона смородина. Завдяки поєднанню спецій, курки і кисло-солодкого соку, ви отримаєте дуже вишукане частування на будь-який святковий стіл!

  • Куряче філе - 700 грам
  • Гриби - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
курячий рулет в аерогрилі - фото крок 1
Дістаємо курку. Відокремлюємо філе від кісток так, щоб воно відходило пластами. Це може бути грудка або стегенця. Якщо ви купили вже разделанное куряче філе, то просто промийте його і викладіть на обробну дошку. Беремо спеціальний молоточок і відбиваємо куряче м'ясо. Так як курка ніжна, можете покласти зверху поліетиленову плівку.
курячий рулет в аерогрилі - фото крок 2
Отже, відбивши куряче філе, ми повинні його трохи промаринувати. Для цього беремо спеції. Це може бути сушений часник і цибулю, мелений чорний і червоний перець, а також коріандр і сушена зелень. Натираємо усіма наявними у вас спеціями куряче філе, не забувши посолити.
курячий рулет в аерогрилі - фото крок 3
У курячий рулет я вирішила додати трохи грибів, які залишилися у мене в морозилці з останнього походу в ліс. Для цього я виклала їх в сковорідку разом з нарубаним ріпчастою цибулею і обсмажити все на соняшниковій олії. Потім виклала цю суміш на відбите і вже просочені спеціями куряче філе. Загортаю все щільним рулетом і закручую фольгою.
курячий рулет в аерогрилі - фото крок 4
Фольгу можна додатково перетягнути харчовим джгутом для надійності. У такому вигляді відправляю рулет в аерогриль на високу решітку. Ставлю випікати на півгодини при температурі 190-200 градусів. Потім вимикаємо аерогриль і залишаємо там наш рулет до повного охолодження.
курячий рулет в аерогрилі - фото крок 5
Коли рулет охолоне, перекладаємо його в холодильник на пару-трійку годин. Тоді він схопиться і його можна буде сміливо нарізати тонкими кружальцями. Подаємо з будь-яким гарніром, а також в якості закуски. Смачного!

Схожі рецепти