Курячий рулет до сніданку
(покроковий рецепт з фото)
Такий сніданок стане справжнім ранковим подією, адже курячий рулет не тільки дуже смачний, але і красивий. У цього блюда є величезний плюс в тому, що його можна приготувати з вечора. Пригощайтеся!
Для початку необхідно приготувати омлет в духовці. Потім на омлет викласти готовий фарш, згорнути в рулет. Обернути в фольгу і запекти 40 хвилин. Дати рулету повністю охолонути - і можна подавати до столу. Як приготувати курячий рулет до сніданку, читайте в покроковому рецепті.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Фарш курячий - 350 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Кріп свіжий - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти, включаючи сіль і перець.
Яйця збийте з майонезом.
Сир натріть і додайте до яєць. Перемішайте.
Додайте манку і дайте час, щоб вона розбухла.
Поки приготуйте фарш. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте до прозорості.
Кріп дрібно порубати і перемішайте в мисці фарш, обсмажену цибулю і кріп.
Деко застеліть папером для випічки (її можна трохи змастити олією) і вилийте акуратно омлетну масу, ложкою формуючи квадрат. Поставте запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 12-15 хв.
Омлет готовий. Подденьте його з усіх боків лопаткою, щоб він відійшов від паперу.
Викладіть фарш на омлет і розрівняйте ложкою.
Акуратно згорніть у рулет.
Загорніть рулет в 2 шару фольги і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин
Після того, як рулет буде готовий, потрібно дати йому повністю охолонути або залишити злегка теплим - і можна подавати до столу! Або прибрати в холодильник, вранці трохи розігріти прямо в фользі в духовці - і смачний сніданок готовий! Тепер ви знаєте, як приготувати курячий рулет до сніданку.
Смачного!