«гніздо» до сніданку
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Це геніальна ідея для сніданку, скажу вам чесно! Ситне і поживне"Гніздо" до сніданку, яке задасть енергії на цілий день. Спробуйте приготувати такий сніданок для своєї сім'ї.
Опис приготування:
Звичайний смажену картоплю - це нудно, яєчня - часом мало і через 20 хвилин наздожене знову голод. Рекомендую поєднати два улюблених продукту і подати їх тандемом до сніданку. Ситно, смачно і корисно, ніж звичайні бутерброди. Спеції за рецептом колоритно доповнять основні інгредієнти, але також ви можете їх міняти або додавати по смаковим уподобанням вашої родини.
- Яйце - 4 штуки
- Помідор - 4 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Чилі - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Наріжте дрібно цибулю, Kinzu, томати, чилі. В одній піалі змішайте часник, імбир, паприка, koriandr, сіль і перець.
2. Нагрійте вершкове масло в сковороді і обсмажте в ній цибулю до напівпрозорості. Слідом додайте рослинне масло, подрібнені чилі, помідори і суміш спецій. Гасіть на середньому вогні до м'якості помідорів 10 хвилин.
3. У киплячу суміш додайте заморожену картоплю фрі і готуйте до хрусткої скоринки. Vbeyte яйця, посоліть їх за смаком і готуйте їх протягом 5-7 хвилин. Прикрасьте блюдо кінзою і подавайте його гарячим з хрустким тостом.