Рецепт «гніздо» до сніданку фото

«гніздо» до сніданку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Яйця
Пісні страви
На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Це геніальна ідея для сніданку, скажу вам чесно! Ситне і поживне"Гніздо" до сніданку, яке задасть енергії на цілий день. Спробуйте приготувати такий сніданок для своєї сім'ї.

Опис приготування:

Звичайний смажену картоплю - це нудно, яєчня - часом мало і через 20 хвилин наздожене знову голод. Рекомендую поєднати два улюблених продукту і подати їх тандемом до сніданку. Ситно, смачно і корисно, ніж звичайні бутерброди. Спеції за рецептом колоритно доповнять основні інгредієнти, але також ви можете їх міняти або додавати по смаковим уподобанням вашої родини.

  • Яйце - 4 штуки
  • Помідор - 4 штуки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
  • Чилі - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
& Quot; гніздо
1. Наріжте дрібно цибулю, Kinzu, томати, чилі. В одній піалі змішайте часник, імбир, паприка, koriandr, сіль і перець.
& Quot; гніздо
2. Нагрійте вершкове масло в сковороді і обсмажте в ній цибулю до напівпрозорості. Слідом додайте рослинне масло, подрібнені чилі, помідори і суміш спецій. Гасіть на середньому вогні до м'якості помідорів 10 хвилин.
& Quot; гніздо
3. У киплячу суміш додайте заморожену картоплю фрі і готуйте до хрусткої скоринки. Vbeyte яйця, посоліть їх за смаком і готуйте їх протягом 5-7 хвилин. Прикрасьте блюдо кінзою і подавайте його гарячим з хрустким тостом.

Схожі рецепти