Десерт з сухого сніданку і зефіру
(покроковий рецепт з фото)
У США люблять сухі сніданки. Без них не обходиться майже жодне ранок. Їх їдять з молоком або соком. Але іноді його можна використовувати в рецепті солодкого страви. Буде незвично, але дуже смачно!
Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати десерт з сухого сніданку і зефіру. Рецепт з одного боку простий, а з іншого здивує багатьох. Будемо варити липку масу, яку потім перетворимо в батончики. Їх буде зручно подати до столу або взяти з собою в дорогу. Також до складу можна додати шоколад.
- Вершкове масло - 150 грам
- Maršmellou - 300 грам
- Ванільний екстракт - 0, 75 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сухий сніданок (повітряний рис) - 650 грам
1. У великій каструлі розтопіть масло.
2. Коли масло стане коричневим, додайте маршмеллоу (більшу частину) і ванілін.
3. Перемішайте інгредієнти на повільному вогні, а потім додайте рис. Ще раз все перемішайте.
4. Потім додайте залишився зефір. Всі інгредієнти перемішайте.
5. Далі перенесіть масу в прямокутну форму.
6. Залиште десерт на 1 годину в холодильнику. Потім подавайте його, порізавши на шматочки. Насолоджуйтесь!