Рецепт Десерт з сухого сніданку і зефіру фото

Десерт з сухого сніданку і зефіру
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Полудень
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

У США люблять сухі сніданки. Без них не обходиться майже жодне ранок. Їх їдять з молоком або соком. Але іноді його можна використовувати в рецепті солодкого страви. Буде незвично, але дуже смачно!

Опис приготування:

Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати десерт з сухого сніданку і зефіру. Рецепт з одного боку простий, а з іншого здивує багатьох. Будемо варити липку масу, яку потім перетворимо в батончики. Їх буде зручно подати до столу або взяти з собою в дорогу. Також до складу можна додати шоколад.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Maršmellou - 300 грам
  • Ванільний екстракт - 0, 75 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сухий сніданок (повітряний рис) - 650 грам
десерт з сухого сніданку і зефіру - фото крок 1
1. У великій каструлі розтопіть масло.
десерт з сухого сніданку і зефіру - фото крок 2
2. Коли масло стане коричневим, додайте маршмеллоу (більшу частину) і ванілін.
десерт з сухого сніданку і зефіру - фото крок 3
3. Перемішайте інгредієнти на повільному вогні, а потім додайте рис. Ще раз все перемішайте.
десерт з сухого сніданку і зефіру - фото крок 4
4. Потім додайте залишився зефір. Всі інгредієнти перемішайте.
десерт з сухого сніданку і зефіру - фото крок 5
5. Далі перенесіть масу в прямокутну форму.
десерт з сухого сніданку і зефіру - фото крок 6
6. Залиште десерт на 1 годину в холодильнику. Потім подавайте його, порізавши на шматочки. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти