Мастика з зефіру
(покроковий рецепт з фото)
Торти, які прикрашаються мастикою, стають все більш популярними. Я б навіть сказала, що раніше їх можна було побачити тільки на весіллях або ювілеях, а зараз і на домашніх святах.
Тому я теж попиваю за тенденціями, і намагаюся "творити чудеса" на кондитерському терені. Один з головних принципів тут - правильно прикрасити торт, тістечко або щось подібне. У зв'язку з цим пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мастику з зефіру. Чудова річ, щоб ефектно подати десерт.
- Цукрова пудра - 350 грам
- Зефір - 3 штуки
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
Зефір поставте в мікрохвильовку на 1 хвилину, щоб він збільшився вдвічі.
Добре вимішайте розм'якшити масу. Просійте в неї цукрову пудру, а також додайте сік лимона.
Заважайте масу, поки вона не загусне.
Перекладіть мастику на стіл, присипаний цукровою пудрою. Вимішайте еластичну масу. Залиште її в холодильнику мінімум на 30 хвилин. Потім приступайте до прикраси.