Рецепт Мастика з зефіру фото

Мастика з зефіру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Лимон
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Торти, які прикрашаються мастикою, стають все більш популярними. Я б навіть сказала, що раніше їх можна було побачити тільки на весіллях або ювілеях, а зараз і на домашніх святах.

Опис приготування:

Тому я теж попиваю за тенденціями, і намагаюся"творити чудеса" на кондитерському терені. Один з головних принципів тут - правильно прикрасити торт, тістечко або щось подібне. У зв'язку з цим пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мастику з зефіру. Чудова річ, щоб ефектно подати десерт.

  • Цукрова пудра - 350 грам
  • Зефір - 3 штуки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
мастика з зефіру - фото крок 1
Зефір поставте в мікрохвильовку на 1 хвилину, щоб він збільшився вдвічі.
мастика з зефіру - фото крок 2
Добре вимішайте розм'якшити масу. Просійте в неї цукрову пудру, а також додайте сік лимона.
мастика з зефіру - фото крок 3
Заважайте масу, поки вона не загусне.
мастика з зефіру - фото крок 4
Перекладіть мастику на стіл, присипаний цукровою пудрою. Вимішайте еластичну масу. Залиште її в холодильнику мінімум на 30 хвилин. Потім приступайте до прикраси.

Схожі рецепти