Крем з зефіру
(покроковий рецепт з фото)
Хочу на замітку любителям солодкого запропонувати дуже смачний і цікавий варіант, як приготувати крем з зефіру. Досить простий, ніжний і дуже смачний десерт, який відмінно подавати з фруктами!
Хочу звернути вашу увагу на те, що цей крем з зефіру в домашніх умовах можна використовувати як для промазування коржів торта, так і для прикраси мафінів, наприклад. Чим густіше по консистенції вам потрібен крем, тим довше його потрібно тримати в холодильнику (від 15 хвилин 1.5 годин в середньому). Використовувати можна як білий, так і рожевий зефір. А при бажанні ви можете взяти харчові барвники і підфарбувати крем, будь-яким кольором.
- Зефір - 250 грам
- Крем - 0.5 склянки
- Вершкове масло - 180 грам
1. Всього 3 інгредієнта вам буде потрібно, щоб повторити на своїй кухні цей простий рецепт крему з зефіру.
2. Насамперед потрібно трохи подрібнити зефір, нарізавши його кубиками. Викладіть його в глибоку миску, додайте приблизно 50 грамів вершкового масла. Надішліть на водяну баню або в мікрохвильовку.
3. Зефір з маслом повинні трохи підтанути і стати м'якими. За допомогою міксера почніть збивати їх в однорідну масу.
4. Поступово додавайте залишився розм'якшене вершкове масло, продовжуючи збивати. Тепер потрібно відправити мисочку в холодильник, щоб крем з зефіру в домашніх умовах трохи охолов.
5. Хвилин через 15-20 знову збийте і невеликими порціями додавайте сметану. Готовий крем знову відправте в холодильник. Для промазування коржів досить 15 хвилин охолодження, а щоб крем добре тримав форму - 1-2 годину.