Торт із зефіру без випічки з печивом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати торт з зефіру без випічки з печивом. Цей моментальний тортик не залишить байдужими навіть гурманів і шанувальників солодощів. Дуже смачний десерт до свята!
Це дуже простий у всіх сенсах рецепт, який я відкрила для себе давним-давно. У той час піч я зовсім не вміла і тому готувала виключно такі торти. Це абсолютно безпрограшний варіант, який не може не вийти!
- Печиво - 500 грам
- Згущене молоко - 380 грам (варене)
- Грецькі горіхи - 1 Склянка
- Зефір біло-рожевий - 500 грам
- Вершкове масло - 150 грам
Печиво подрібнюємо до стану крихти. Одну-дві печеньки залишаємо і подрібнюємо окремо. У цьому нам допоможе блендер або терка. Потім втручаємося масло, варене згущене молоко і горіхи.
Зефір нарізаємо на половинки. На дно тарілки сипем трохи крихти з печива. Кладемо зефірінкі акуратно і рівно.
Обмащуємо зефір масою з печива і згущеного молока. Поверх маси знову викладаємо наші зефірінкі.
Масу, що залишилася з печива кладемо поверх зефіру. Прикрашаємо торт зверху так, як вам подобається. Я посипала крихтою з печива і поклала зефір з боків і в центрі. Смачного!