Рецепт М'ясне хе (оригінальний рецепт) фото

М'ясне хе (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква
Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати м'ясне хе за оригінальним і дуже простим рецептом. Така закуска приємно здивує домочадців, тому відразу ж приступимо до приготування

Опис приготування:

Така закуска сподобається домочадцям і гостям. Вона відмінно підійде на повсякденний та святковий стіл. Рекомендую кожній господині випробувати даний рецепт. Готується все досить легко, тому дерзайте і все вийде.

  • Морква - 1500 грам
  • Яловичина - 150 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Червоний мелений перець, оцет, сіль, цукор, базилік і трохи каррі - За смаком
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 1
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів. Очищаємо моркву, а яловичину промиваємо.
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 2
Яловичину розрізаємо на тоненькі смужки, а морква трьом на тертці хе.
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 3
Цибулю нарізаємо півкільцями і викладаємо поверх яловичини.
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 4
Посипаємо цибулю сумішшю спецій.
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 5
Розпалює соняшникову олію і заливаємо мяско і цибулю. Перемішуємо все гарненько і відправляємо на сковороду. Обсмажуємо одну хвилину.
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 6
До м'яса додаємо десертну ложку оцту, роздавлений часник. Все перемішуємо і відставляємо маринуватися на одну годину. Морква змішуємо з цукром і сіллю, мнем руками, щоб морква пустила сік.
м'ясне хе (оригінальний рецепт) - фото крок 7
Змішуємо моркву і м'ясо. Блюдо готово, залишилося лише настояти його в холодильнику від 2 годин до доби. Смачного!

Схожі рецепти