Лящ в сметані в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Риба і сметана ніби створені одне для одного, настільки гармонійно поєднання цього кулінарного дуету. Готуйте таким чином будь-яку рибу, наприклад, об'єктив, як в в цьому рецепті.
Приготувати ляща зі сметаною досить просто, дивіться покрокові рекомендації та дотримуйтеся їх, але не забудьте проявити і свою власну фантазію. Доповніть рецепт своїми інгредієнтами, які подобаються вам, овочами, крупами, зеленню.
- Лящ - 1 штука
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Перець - 5 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Суміш італійських трав - 1 Чайна ложка
- Крем - 150-200 грам (високої жирності)
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 30 грам (для змазування перед готовністю)
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть рибу від луски, промийте, зріжте плавники, просушіть паперовим рушником, інвестувати проти, застелений папером для випічки, зробіть вертикальні надрізи з обох сторін. Приправити сіллю і poperčite Iznutri, викладіть всередину цибулю, порізаний кільцями.
Посоліть і поперчіть рибу зверху, картоплю порізати тонкими кружечками і покладіть на рибу у вигляді лусочок, залишки картоплі просто викладіть поруч з рибою.
До сметані додайте суміш італійських трав і рослинне масло.
Змастіть сметаною сумішшю рибу з картоплею. Розігрійте духовку до температури 180 градусів, випікайте протягом години. Приблизно за 20 хвилин до готовності, полийте рибу соком. Для отримання рум'яної скоринки можна змастити вершковим маслом.
Риба вийшла неймовірно апетитною і ароматною.
Подавайте ляща з овочевим салатом, а можна і без нього, так як гарнір у вигляді апетитною картопляної скоринки вже є. Рибу можна скропити лимонним соком. Дуже смачно, рекомендую приготувати!